Sander wint 3 medailles !

Sander Hummel, basislid bij WSV Emmen en wedstrijden rijdend in het ID-cycling circuit, heeft afgelopen weekend bij de "Special Olympics-Nationale Spelen 2014" in Heerenveen/Sneek 3 medailles voor 3 podiumplaatsen weten te winnen.  Gefeliciteerd Sander!!

Afgelopen weekend zijn met succes de Special Olympics Nationale Spelen 2014 in Fryslân gehouden. Het grootste sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking.

Sportprogramma voor 16 sporten
Op zaterdag 14 juni werden de wedstrijden gespeeld ter voorbereiding op de finales van zondag 15 juni. Beide dagen stonden 16 sporten op het programma waarin de sporters konden uitblinken: atletiek, badminton, bowlen, gymnastiek, handbal, judo, korfbal, open water zwemmen, paardrijden, skeeleren, tafeltennis, tennis, voetbal, wielrennen, zeilen en zwemmen.

Bijna 2.000 sporters met een verstandelijke beperking gingen zondagavond met een medaille en een grote glimlach naar huis!