Verslag trainingskamp Bad Iburg.

Afgelopen weekend streek een grote blauw-witte WSV delegatie ( amateurs, junioren dames- en heren) neer in Bad Iburg om daar een weekend te gaan trainen. Hoe juniore Myron dit beleefde leest u in haar verslag .

Afgelopen weekend, 14 en 15 maart, hebben we een trainingsweekend gehad in Tecklenburg met de junioren jongens en 2 junioren dames, Floor en ik (Myron). De WSV Emmen amateurs waren er ook bij.

Zaterdag ochtend vertrokken we om 9 uur vanaf de Meerdijk en kwamen we om half 11 aan in de jeugdherberg van Bad Iburg. Om half 12 zijn we vertrokken voor een training van 3,5 uur voor de dames en voor de jongens stond er 5 uur op de planning. Uiteindelijk hebben we 3 uur gefietst omdat het weer niet echt mee zat. Terug in de jeugdherberg konden we allemaal lekker opwarmen en herstellen van de pittige training  en om 6 uur  konden we aanschuiven aan tafel voor het avondeten. Na het avondeten hebben we nog een zeer zinnige teambespreking gehad over wedstrijd tactieken en samenwerking.

Zondag was het gelukkig beter weer dan zaterdag, daardoor hebben de jongens 3,5 uur getraind en Floor en ik 2,5 uur.
Na het fietsen was het douchen, tas inpakken en wegwezen.

Zo hebben we een goed en gezellig trainingskamp gedraaid.
Ik wil de begeleiders bedanken voor de goede zorgen en de trainingen.

Myron