Win een Rabobank VIP-arrangement voor de Gouden Pijl !

Rabobank Emmen-Coevorden is sponsor van de wielerronde De Gouden Pijl die op dinsdag 11 augustus weer wordt verreden. Wil jij, als lid van WSV Emmen, die dag erbij zijn als gast van Rabobank Emmen-Coevorden, ding dan mee naar één van de 5 VIP-arrangementen voor 2 personen die je kunt winnen. Lees hieronder de voorwaarden !

Speciaal voor de leden van WSV Emmen stelt Rabobank Emmen-Coevorden 5 setjes à 2 kaarten voor een VIP-arrangement beschikbaar. Hiermee heb je toegang tot het VIP-dorp, neem je deel aan het koud buffet, ben je bij de huldiging en ga je naar de after party.

De Rabobank vraagt leden van WSV Emmen ( licentie- en niet licentiehouders) die 15 jaar of ouder zijn, en die een kans willen maken op zo'n mooie arrangement, een mail te sturen naar ledenadministratie@wsvemmen.nl. Vermeld daarin je naam- en adresgegevens. Op 28 juli a.s. wordt de trekking van de 5 winnaars verricht en worden de namen van de winnaars bekend gemaakt. De winnaars krijgen uiteraard ook persoonlijk bericht.

Dank aan Rabobank Emmen-Coevorden voor deze mooie actie, speciaal voor de leden van WSV Emmen. Aan allen die mee gaan doen veel succes gewenst !!