8 september ICW zomercompetitie.

8 september is er geen Populaire op onze wielerbaan, maar een interclubwedstrijd (ICW). De wedstrijd wordt gereden als onderdeel van de ICW Zomercompetitie van District Noord.

Het programma op deze avond is:
18 uur:
Nwl meisjes / jun. Dames / clubdames / amateur dames en NTFU (dames basis leden)

19:15 uur:
Nwl jongens, masters 50+ / 60+ en NTFU (basis leden) Jun. Heren, amateurs / masters 40+ / elite dames

Er is géén (elektronische) inschrijving vooraf, opgeven voor deelname kan alleen op de dag zelf en alleen in persoon ter plekke.
Vanaf een uur voor de start kan er in de kantine aan de wielerbaan worden ingeschreven, tot een kwartier voor start.
De kosten zullen vijf euro (€ 5) bedragen.

Registratie via MyLaps zal worden toegepast – dus wie mee wil doen: zorg a.u.b. voor de eigen chip/transponder aan de fiets.
We hebben tien leenchips beschikbaar, als die op zijn is deelname door iemand zonder chip niet mogelijk!
Een leenchip is gratis, maar onder een borg van € 10 en er moet ondertekend worden voor ontvangst.

We zien jullie graag op 8 september voor een mooie sportieve wedstrijd.