Uitnodiging 28ste jeugdmeerdaagse 5, 6 en 7 mei

Uitnodiging Rabobank Jeugd Meerdaagse WSV Emmen op 5, 6 en 7 mei 2016

Op  5,  6  en  7  mei  2016  organiseert  de  WSV  Emmen  voor  de  28ste keer  de Rabobank  JeugdMeerdaagse  voor  alle  jeugdcategorieën,  op  en  rond  onze wielerbaan,  op  Sportpark  Meerdijk  in Emmen.

Graag nodigen wij uw jeugdrenners (categorieën 1 t/m 7)  uit voor dit jaarlijkse evenement.

Na de positieve feedback van vorig jaar starten we in 2016  voor categorieën 5 t/m 7 weer met een “klimtijdrit” met finish op de vuilnisbelt. Ook voor categorieën 1 t/m 4 hebben we een  “klimproloog”, op  onze  wielerbaan,  in  het  programma  opgenomen.  Nieuw  dit  jaar  is  de  wedstrijd  “Dwars  deur Diphoorn”.  Categorieën 1  t/m  3  rijden  een  ronde  van  1630  meter  terwijl  categorieën  4  t/m  7  de grote ronde van 3370 meter rijden.

Meer informatie over het programma, de voorwaarden voor inschrijving en informatie over camping kunt u lezen in de uitnodiging onder bijlagen. Daar vindt u ook meer informatie over de parcoursen per categorie.