Verslag en foto's Populaires 24 mei jl.

Onderstaand leest u het verslag van Fred Haikens en kunt u zijn foto's bekijken van de verreden Populaires op de Meerdijk van 24 mei jl.

Justin Kloese het sterkst op de Meerdijk

De dinsdagavondpopulaires van 24 mei op de Meerdijk leverden een goede winnaar op in de persoon van Justin Kloese, die voortdurend voorin te vinden was in het goed gevulde peloton met daarbij ook junior Stef Niezing, die bezig is aan een come-back.

Het was deze avond een wedstrijd van hollen en dan weer stilstaan. Tot echte ontsnappingen kwam het niet. Zoals gebruikelijk ging Martijn van Deest er in de slotfase alleen vandoor, maar in de laatste twee ronden nam Justin Kloese het commando van hem over. Hij arriveerde solo aan de finish, waar Peddelaar Jurrien Pelsinger uit Zuidwolde de sprint won van het peloton.

De vrijwilligers-jury kwam tot de volgende uitslag:

1 Justin Kloese, Emmen

2 Jurrien Pelsinger, Zuidwolde