Prachtige WSV Emmen CLUBDAG !!

Gisteren mochten we op de Meerdijk weer een prachtige en super gezellige clubdag beleven met al onze leden en familie. De club kampioenschappen verliepen prima en ook de BBQ naderhand was uitstekend!

Daarom hierbij een groot woord van dank voor Slagerij Smit uit Stadskanaal, die ons in verscheidene opzichten super ondersteund heeft bij het verzorgen van de BBQ.  Ook een woord van dank voor BIKES4YOU en EgbertEgberts voor het beschikbaar stellen van de vele mooie "fiets-prijzen" voor de verloting.

Last but not least: voor al die vrijwilligers die de handen weer uit de mouwen hebben gestoken om de clubdag te doen slagen: BEDANKT ! Jullie kunnen nog even nagenieten met de foto reportage van Fred Haikens. Ook dank hiervoor Fred !

Uitslagen wegwedstrijd;

Nwl./ meisjes: