19 november ICW wedstrijd op de Meerdijk Emmen.

19 november vindt er op onze net vernieuwde veldrijbaan een wedstrijd plaats in het kader van de ICW competitie.

Het hele programma kunt u zien als u verder leest.

Wedstrijdkalender ICW Noord wintercompetitie 2016 – 2017

Datum Wedstrijd Organisatie Inschrijving
Za 29 okt. 2016 Leeuwarden De Friesche Leeuw Kalverdijkje
Za 12 nov. 2016 Zevenhuizen ATB Zevenhuizen Oudestreek
Za 19 nov. 2016 Emmen WSV Emmen clubhuis Meerdijk
Zo 27 nov. 2016 Coevorden WTC Coevorden Klinkevierse Plas
Zo 11 dec. 2016 Trimunt (De Wilp) De Wilp Trimunt
Zo 18 dec. 2016 Ronostrand GSWV Tandje Hoger Amerika 16
Za 24 dec. 2016 Assen SOW / MAR Baggelhuizenplas
Zo 15 jan. 2017 Veendam WV Stormvogels Borgerswold
Zo 22 jan. 2017 Appelscha SWPO Emstweg 85

Wijziging(en) wedstrijdreglement:

Bij de categorieën Jeugd werd in de voorgaande jaren met zowel een MTB als veldritfiets in één wedstrijd gereden. In het seizoen 2016 – 2017 wordt er apart gestart met een MTB of een veldritfiets. De uitslag wordt gescheiden opgemaakt en er wordt voor zowel de MTB als veldrijden een apart klassement bijgehouden.
Vooraf moet wel een keuze gemaakt worden, of er bij de MTB of veldrijden gereden wordt. De punten behaald bij het MTB kunnen niet meegenomen worden naar het veldrijden. Idem van veldrijden naar MTB ook niet.

Door deze splitsing hopen we meer deelnemers bij de Jeugd MTB te krijgen.

Door deze wijziging zijn de starttijden van de Jeugd aangepast.
We starten met Jeugd cat. 1 t/m 3 (8 – 10 jaar) om 10.20 uur, vervolgens Jeugd cat. 4 & 5 (11 & 12 jaar) om 10.40 uur en Jeugd 6 & 7 (13 & 14 jaar) om 11.15 uur.
De starttijden voor de overige categorieën (N&J, Dames en Heren) blijft ongewijzigd.

Daarnaast zijn er nog een aantal kleine wijzigingen in het reglement doorgevoerd.
Raadpleeg het reglement (link) om verrassingen te voorkomen.

Verder is de site van www.icwnoord.com niet meer actueel.
De info en uitslagen van de ICW wedstrijden wordt met ingang van dit seizoen op site www.knwunoord.nl geplaatst.

Mocht er onder de deelnemers nog andere ideeën leven om deze wintercompetitie tot qua aantallen te laten groeien, schroom niet, om deze in te brengen.