4 april start van de Egbert Egberts Populaires !!

Wsv Emmen is héél dat wij dankzij de ondersteuning van LBS-Emmen, Egbert Egberts-Borger, Fred Haikens, M2accountants en Slagerij Smit Stadskanaal nu de traditionele Populaires van de dinsdagavond een nieuwe boost kunnen geven. Met de aanschaf van het MyLaps systeem kunnen we de trainingswedstrijden meer inhoud geven.

Nogmaals dank aan bovenstaande sponsoren.

Zoals gezegd vanaf 4 april 2017 gaan we beginnen met Populaires nieuwe stijl :

Bij deelname aan de populaires wordt een puntenklassement bijgehouden en de renner die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft, wordt winnaar van de Egbert Egberts leiderstrui.

Elke dinsdag wordt halverwege de Populaire in een tussengesprint gestreden worden voor de Drentse dröge worst, een prijs die óók klaarligt voor de winnaar van de wekelijkse Populaire.

We gaan dit jaar ook een klassement opmaken van die renners die de snelste ronde ooit op onze wielerbaan hebben gereden tijdens de Populaires. De snelste tijd wordt aan het eind van het seizoen beloond met de Fred Haikens Bokaal.

Belangrijk details voor de renners om nog te weten:

Deelnamekosten voor NIET Wsv Emmen-leden €3,00 per keer en denk aan een goed werkende transponder !!! De eerste 5 ronden zullen gezamenlijk gereden worden.

Bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de ritten in verband met de weersomstandigheden houdt u daarvoor de website in de gaten of u kunt altijd bellen met Jans Jeuring 0591-6274955 / 0641490069 of Hendrik Jan Kiers 0591-620085. Ook het clubhuis van de WSV Emmen is een mogelijkheid 0591-626247.