Voorbereidingen "Kleine Hein" in volle gang!!!

Nog 2 dagen voor de start van de Kleine Hein. De voorbereidingen lopen op volle toeren. Nieuw dit jaar: u kunt de wedstrijden volgen via Twitter. Volg ons op Twitter onder de naam: @wsvemmen. Nog meer mooi nieuws: de finish van alle 3 de wedstrijden gaan we live streamen via onze Facebookpagina WSV Emmen, dus like onze Facebookpagina. De live stream zal, begrijpelijkerwijs, als het regent helaas niet mogelijk zijn.  Finish amateurs verwacht rond: 11:45 uur /  nwl m jun vr rond: 14:30  / nwl: 17:15 uur.

INFO voor de deelnemers:

Alle praktische informatie rondom de wedstrijd zoals: loting, opstelling, verzetscontrole en kleedkamers zal worden vermeld op informatieformulieren aan het raam van de kantine. Te vroeg opstellen heeft geen zin het gaat toch via loting bij de nwl m, jun vr en nwl. Amateurs kunnen na tekenen vrij opstellen achter het lint.

De laatste update van de deelnemers bij de nieuwelingen via deze link:

/cms/data/media/Bestanden/Kleine Hein 2017/2017 KH definitieve lijst nwl.pdf