Populaire van 20 juni: Verslag, uitslagen en foto's !

Van Fred ontvingen wij weer een wedstrijdverslag van de Egbert Egberts Populaire van gisteravond samen met een mooie fotoreportage !

Nieuwe leider populaires!

Er zijn van die renners, waarvan je vooraf weet, dat ze zullen aanvallen. Elke keer opnieuw.
Het zijn de smaakmakers van het peloton, die er altijd invliegen. Gewoon, omdat ze niet anders kunnen.
Op de Meerdijk rijden er ook een paar rond, zoals we elke dinsdagavond kunnen zien. Renners als Jesse Dijkstra, René Mink van der Werf, Stijn Oost, Stef Niezing (weer terug) en Bennie Gosink. Hij vooral. Bennie fietst nog altijd zoals in zijn jonge jaren, toen hij samen met Erik Dekker en de veel te vroeg gestopte Albert Dijkstra (de oom van Jesse) de dienst uitmaakte in zijn leeftijdsgroep. Goed, er zijn wat kilo’s bijgekomen in de loop der jaren, maar de “drive” van vroeger is nog steeds volop aanwezig, ondanks de beslommeringen van zijn verhuizing.
Het was dinsdagavond trouwens helemaal een levendige wedstrijd. Het begon al vroeg met een aanval van Stijn Oost, Gert Mulderij, Wilfred Drenthen en René Mink van der Werf. Vervolgens namen Jesse Dijkstra en Bennie Gosink het stokje over. Nadat dit duo was ingelopen probeerde Bennie het opnieuw, nu met Stijn Oost. Ook zij kregen het niet voor elkaar. In de laatste ronden kon het spel weer helemaal opnieuw beginnen, maar het uiteindelijke resultaat was toch weer een massasprint. Tja, en dan weet je wel hoe laat het is: Rutger Vos afgetekend winnaar.
Hij is nu ook de nieuwe leider in het klassement, gevolgd door Justin Kloese en Bennie Gosink.
De tussensprint om de droge worst was voor Jesse Dijkstra.

Uitslag Egbert Egberts Populaire 20 juni:

Tussenstand Egbert Egberts Leiderstrui: