6 juli

Uitslagen, verslag en foto's Populaire 4 juli 2017

Uitslagen, verslag en foto's Populaire 4 juli 2017

Afgelopen dinsdag werd weer een Egbert Egberts Populaire verreden op de Meerdijk. Hieronder leest u het verslag, vindt u de uitslagen en de foto's van Fred.

Weer een massasprint op de Meerdijk
Gehuld in de leiderstrui die hoort bij de Egbert Egberts populaires, stond Rutger Vos dinsdagavond aan de start op de Meerdijk. Voor de anderen zal het niet gemakkelijk zijn om hem uit die trui te fietsen. Dat is nu al wel duidelijk. Want ondanks de vele aanvallers, was er ook deze keer niemand die het verschil kon maken.
Wéér een massasprint en dus ..............
Stijn Oost was in de eindsprint de enige, die zich niet bij voorbaat neer wenste te leggen bij de suprematie van Rutger. Hij bood flink wat weerwerk, maar ook hij moest zich gewonnen geven.
Overigens ontbrak de naam van Stijn in de uitslag. Daar kan maar één reden voor zijn: geen of een niet goed werkende transponder.
Tijmen Eising, voor het eerst sinds lange tijd weer eens deelnemer, ging met de droge worst naar huis en in de top van het algemeen klassement veranderde er weinig. Rutger Vos staat stevig aan de leiding en Bennie Gosink versterkte zijn 2e plaats.

Uitslag Egbert Egberts Populaire 4 juli : https://results.sporthive.com/events/PC1421430

Tussenstand om de Egbert Egberts leiderstrui:

https://results.sporthive.com/organization/PC317739/championships/58667

Reageer op dit bericht

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso