Voorstellen miss Kleine Hein 2016.

Nog een maand en dan starten we met de 37e Rabobank omloop door het land van Kleine Hein. Slagerij Smit uit Stadskanaal heeft gezorgd voor onze miss Kleine Hein 2016. Tevens krijgen de podiumwinnaars een lekkere attentie van slagerij Smit. Wij willen slagerij Smit hartelijk danken voor deze bijdrage. Ronde miss Annemiek stelt zich hierbij graag aan jullie voor.

Mijn naam is Annemiek en ik woon in Stadskanaal. Ik ben 20 jaar. Mijn hobby's zijn hardlopen en paardrijden, twee dingen die ik erg graag doe. Ik studeer aan de PABO in Groningen. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding.
Zaterdags werk ik in Slagerij Smit in Stadskanaal. Ook ben ik in vakanties aan het werk bij een zorgboerderij. Op beide plekken werk ik met erg veel plezier.

Technische gids rabobank omloop door het land van Kleine Hein met de vermelding van de juryleden en miss Kleine Hein 2016.

Volg @WSVEmmenAmateur op twitter