3 oktober

Première dames-crossteam tijdens Superprestige.

Première dames-crossteam tijdens Superprestige.

Afgelopen zondag reden de dames beloften/ junioren/ nieuwelingen van het nieuwe crossteam "WSVEmmen Zuiverculinair" hun eerste wedstrijd: de Superprestige in Gieten. En daar werd ook hun nieuwe outfit gepresenteerd 

Het team bestaat uit 2 dames beloften: Floor Weerink en Esther van der Burg. Junioren van het team zijn Yvet Schoonewille en Marianne de Vegt. En in het nieuwelingenteam rijden: Isolde Ebbinge, Aniek Zwiers, Sanne de Jonge, Marlies Vos, Lieke Nooijen en  Rose Kloese.

Klik op lees verder voor de uitslagen en de fotoreportages ( met dank aan Inge en Astrid) van het crossteam en de Superprestige.

  

Voordat de dames aan de start kwamen in hun cross reden nog 2 Emmenaren hun wedstrijd op het zware parcours. Joost Freriks reed de nieuwelingenwedstrijd en werd 17e en voor Gerben de Sain werd het een 54e plaats in zijn allereerste junioren cross !!

De nieuwbakken beloften-dames Floor en Esther reden hun eerste beloftenwedstrijd en werden respect. 27e en 28e. Ook mooie klassering voor de nieuwelingen Marlies en Lieke, zij werden 7e en 8e.  

Reageer op dit bericht

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso