Cyclon MTB Zomercup in Emmen !!!

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW

WSV Emmen organiseert op zondag 30 juni in samenwerking met Staatsbosbeheer en KNWU Noord de 6e wedstrijd in de serie van de Cyclon MTB Zomercup.

De organisatie heeft een uitdagend parcours uitgezet in de mooie bossen van de Emmerdennen bestaande uit veel single tracks, korte klimmetjes en afdalingen, boomwortels en korte zandstroken. Binnenkort meer info over het parcours. Adres:Oude Roswinkelerweg 112, 7814 RT Emmen.

Zorg ervoor dat je erbij bent!

Deelname is mogelijk voor zowel jeugd als volwassenen met KNWU basislidmaatschap of NTFU. Als je niet in het bezit bent van een licentie dan is het ook mogelijk om een daglicentie af te sluiten.

Alle info, zoals starttijden ed. kun je via de volgende link terug vinden:  https://www.knwunoord.nl/reglement-zomecup2

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter