Esmée 2e in Kloosterburen.

Een kleine delegatie van de WSV jeugd ging naar Kloosterburen. Esmée werd 2e in categorie 1.

Bart verteld over zijn wedstrijd in categorie 1:

We hebben een wedstrijd in Kloosterburen gefietst. We waren al wat laat en de wedstrijd begon ook nog een kwartier vroeger. Ik kon meteen uit de auto op de fiets aan de wedstrijd beginnen en reed zonder rugnummer. Bij de start kreeg ik mijn click er slecht in. Ik moest vier rondjes rijden en er stond wel veel wind. Ik ben zesde geworden en kreeg een kleine beker, Esmée is tweede geworden. Het was een leuke wedstrijd en er was ook nog een BMX parcours waar ik gefietst heb.

Zonne veteld over haar wedstrijd in categorie 4 en over de nieuwelingen meisjes:

Er deden meerdere deelnemers van W.S.V. Emmen mee. Zoals Esmee en Bart, Esmee werd 2de en Bart werd 6de. Ze mochten allebei naar het podium om een prachtige beker op te halen. Bij categorie 4 deed ik mee en ik ben 11de geworden van de 18 wat ik heel goed vond gaan. Bij categorie 5 deden Roos en Sanne mee. Roos werd 9de en Sanne 8ste. Bij categorie 6 deed Luna mee en die werd vijfde en daarom mocht ze haar eerste fietsbeker ophalen.

Ook was er een wedstrijd voor de nieuwelingen, junioren en de vrouwen. Hierbij deden Floor, Arianna, Dyann en Sterre mee. Sterre Jonkers is 3 rondjes weg geweest alleen werd helaas weer terug gehaald. Wel werd ze 10de bij de nieuwelingen. Floor heeft de leidersprijs gewonnen en werd 3de in totaal en 2de bij de nieuwelingen. Arianna werd bij de nieuwelingen 1ste en in totaal 2de. Dyann werd 3de bij de junioren.

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter