Lotte derde in Bikes 4 you jeugdveldrit Emmen.

Zaterdag 18 oktober werd voor de eerste keer de Bikes 4 You jeugdveldrit gehouden in Emmen. Lotte mocht eindelijk haar Nederlandse Kampioen trui aan. Zij wist in categorie 3 beslag te leggen op de 3e plek. Anniek behaalde in categorie 5 een ereplaats. Zij eindigde als 6e.

Rose verteld over haar rit in categorie 6:

Zaterdag 18 oktober had ik een thuis wedstijd. Ik vind/vond het een mooi parcours. Met het looten stond ik op de derde rij. Bij de start ging ik goed weg. We moesten 5 rondjes. Het was een zware wedstrijd maar toch ben ik 13e geworden waar ik heel tevreden mee ben, in eerste wedstrijd.

Joost verteld over zijn rit in categorie 7:

Vandaag hadden we een mooie wedstrijd op onze eigen baan. Het was een landelijke wedstrijd dus er deden goeie renners mee. Voor mijn gevoel ging het goed maar ik had veel last van mijn duim die met het in-fietsen in de tandwielen van Sanne de Jonge was gekomen. Er zat ook een balk in, je kon er overheen springen maar niet iedereen lukte dat, mij lukte het wel. Bodi del Grosso was eerste geworden. Iedereen van de WSV heeft het goed gedaan: Tom Lange was 15, Joeri Fledderus was 13, Matthijs Varweg was 12 en Ik zelf was 11.

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter