Anniek en Rose waren bij de clinic met Lars van der Haar.

23 oktober vond er een clinic veldrijden voor 11-18 jarigen (j/m) plaats in Veenendaal, met Lars van der Haar als trainer! Dat leek Anniek en Rose wel een hele leuke uitdaging. Zij waren aanwezig bij deze veldrijclinic en vertellen over hun ervaringen.

De Clinic wordt uitgevoerd door 4 zeer ervaren gelicensieerde KNWU-trainers die met alle niveaus rekening houden, van beginners tot gevorderden. Tijdens het trainingsdeel zul je door middel van verschillende trainingsvormen en technieken leren om sneller te worden in het veld en hindernissen te nemen. En Lars leert je springen !

Na het actieve gedeelte kun je je fiets schoonspuiten, douchen en omkleden. Daarna kun je lekker belegde broodjes kopen en is er ook een gratis lekkere kop hete KNWU-soep terwijl je naar Lars van der Haar luistert. Lars zal je uitleggen wat hij heeft moeten doen en laten om diverse kerenNederlands Kampioen en 2 x Wereldkampioen Veldrijden bij de Beloften te worden, en definitief tot de wereldtop door te dringen. En hij vindt het hartstikke leuk om jullie vragen te beantwoorden. Na afloop kun je ook wellicht nog een selfie met Lars maken, vind ie ook prima.

Rose verteld over de middag:

De dag begon al goed want ik hoefde maar tot kwart over 11 naar school. Toen mocht ik al vrij om naar de clinic te gaan. Het was op het parcours van de AXA Valeirennners. We deden vijf onderdelen, bochten rijden, over de balkjes met de fiets rennen, starten, koppelkoers en vragen stellen aan Lars van der Haar. Anniek en ik waren de enige renners van WSV. Het was een super leuke clinic en een hoop nieuwe dingen geleerd !

Groetjes Rose

(En na deze leuke dag naar de mac !)

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter