Super leuk verslag van het NK veldrijden door onze toppers.

20 jeugdrenners hebben 17 januari mee gedaan aan het NK veldrijden in Hapert. Met veel plezier en inzet werd op het zware parcours gestreden voor een mooie plek. Lotte wist voor de 3e keer op het podium te eindigen. Ze was twee keer hiervoor Nederlands Kampioen. Nu moest ze genoegen nemen met de bronzen medaille. WSV Emmen is erg blij met de enthousiaste groep jeugdrenners die de WSV Emmen weer goed op de kaart heeft gezet door hun inzet.

Esmee
Vanochtend zijn we naar de wedstrijd gegaan.
Mijn start ging niet goed en in de eerste bocht gleed ik een beetje weg.
Verder in de koers heb ik nog veel ingehaald in de laatste ronde heb ik nog 2 ingehaald.
Uiteindelijk ben ik toch nog 7e geworden.
Dus de wedstrijd ging heel goed.

Lotte
Vanochtend zijn we om 8:45 naar de wedstrijd gegaan.
Het infietsen ging goed,nog even de moeilijke dingen oefenen.
Ik was heel zenuwachtig voor de start.
Maar de start ging heel goed en was als de eerste weg gegaan.
De rest van de wedstrijd ging ook heel goed.
Maar uiteindelijk heest carmen en Indy mij ingehaald.
De wedstrijd ging heel goed en belande als 3e.
En de uitrijking was heel leuk.

Sanne
Vandaag was het NK in Brabant, ik had er zin in maar verwachte er niet teveel van. Na heel lang wachten mocht ik eindelijk rijden. Ik had een goede start en zat verder voorin dan ik had verwacht. Na een paar rondjes reed er een meisje voor me die de bult niet op kwam en daar ben ik veel tijd verloren. Uiteindelijk ben ik 14e geworden en ben super blij!

Isolde
Vandaag was het NK in Hapert, ik had me er erg op verheugd. De start ging heel slecht was als één van de laatste het veld in daarna wilde ik iemand inhalen op een heuveltje maar daar stond een paaltje toen reed ik weer achteruit de heuvel af, wel een beetje dom... Daarna ging het heel goed ik heb een heleboel weer ingehaald en ben uiteindelijk 9e geworden! Super blij!

Anniek
Vandaag was het NK in Hapert, ik had er heel erg zin in. Na een paar weken niet gefietst te kunnen hebben was dit de 2e wedstrijd na de GOW in Emmen. Ik had me er dus erg op verheugd. Het in fietsen ging ook super goed! Tot dat de start was, ik kwam nog redelijk mee todat half koers zoals mn moeder dan zegt "Nekkie er af". Dat was ook bijna letterlijk zo. 14e geworden. Volgende keer beter!

Vandaag was het NK in Hapert, ik had er echt heel veel zin in dus ik ging met veel plezier heen. De dag begon met warm rijden toen was ik nog gevallen maar dat deed niet pijn, toen gingen eerst categorie 1 2 en 3 en toen mocht ik we moesten door de materiaal post en dat ging niet zo goed want mijn fiets was volgens hun niet goed dus moesten we eerst heel lang daar wachten. Maar uit eindelijk hebben we met de fiets van Bart door de materiaal post gegaan zonder dat ze het door hadden dus ben ik later gewoon met mijn eigen fiets gestart het ging heel goed ik ben 25 ste geworden.
Gr Tim

Vandaag was het NK en dat was heel leuk en heel gezellig. Ik had er heel veel zin in en ik had er hard voor getraind. Het was een heel mooi parcours en het was technisch en daar ben ik heel goed in. Ik moest op de 3de rij starten. Ik had niet zoon perfecte start maar wel goed genoeg. Ik haalde veel kinderen in. Ik was uiteindelijk 13 geworden en dat was heel goed. Het was heel leuk. Ik was ook nog geïnterviewd door het jeugdjournaal. Gr Joost

Het mooie filmpje met Joost en Leon in het jeugdjournaal.

Vandaag was het Nk. We waren er gisteren al heen gegaan om het parcours te verkennen. Nadat we het parcours hadden verkend zijn we met een paar van de WSV naar een huisje gegaan. Ik had er erg veel zin in en gingen met zijn allen naar het parcours. Toen ik op het parcours kwam ging het al gelijk niet zo goed want ik viel al gelijk toen ik 1meter op het parcours kwam dat komt omdat het vannacht had gevroren. Joost, Tom en ik wilden gaan infietsen maar toen we bij de plek kwamen waar iedereen stond van de WSV kwam er 1 intevier en 1 cameraman aan van het Jeugdjournaal. Ze zeiden dat we gewoon normaal moesten doen en ons klaar maken voor de wedstrijd en daarna werden Joost en ik nog geinterviewd. Toen werd ik langzamerhand wat zenuwachter omdat de wedstrijd dichter bij kwam. Na lekker ingefietst te hebben ging ik naar de start. Ik was na de wedstrijd echt helemaal kapot! 😓 ik vind dat ik een hele goede wedstrijd heb gereden, dus ik ben erg tevreden!
GR. Leon Ellermann

We hadden vandaag het NK veldrijden voor de jeugd, we gingen s'morgens vroeg in fietsen.
Ik starte in categorie 2 we gingen opstellen en de start ging niet heel goed.
Ik was ook nog gevallen op een steil heveltje voor de rest gingen het best goed. Ik bleef heel lang kijken omdat mijn zus Sanne ook nog moest fietsen. Ik vond het een heel leuk weekendje Gr Bart

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter