Matthijs wint in Doetichem.

Matthijs en Dannieck hebben meegedaan aan de jeugdwedstrijd in Doetichem. Matthijs werd eerste in categorie 7. Dannieck werd achtste in categorie 4. De andere jeugdleden waren op een gezellig trainingskamp in Nutter. Hierover volgen binnenkort foto's en verhalen.

Vandaag had ik de eerste KNWU wedstrijd in Doetinchem, Mijn categorie 4 starte om 14.30 uur en we moesten 12 ronden, er waren wat renners die probeerde weg te komen maar werden weer teruggepakt door het peloton, het werdt dus een eindsprint waar ik 8ste ben geworden, a.s zaterdag is er een jeugdwedstrijd in Hoogeveen waar ik dan ook weer van de partij ben.

Groetjes Dannieck

Nadat ik gisteren een wedstrijd in Oosterwolde had gewonnen stond vandaag de jeugdwedstrijd in Doetinchem op het programma, ik stond als enigste WSV renner aan de start en er deden 19 renners mee in mijn categorie, deze wedstrijd telde ook mee voor selectie NK oost.
Tijdens de wedstrijd had ik al een paar keer gedemarreerd maar ik kwam niet weg uit het peloton, ook een aantal andere renners probeerde weg te komen ook die werden weer terug gepakt, Bij de laatste ronde kwam het op een lange eindsprint aan die ik heb gewonnen.

groetjes Matthijs

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter