Uitslagen dag 3 en klassementen

De 27ste jeugdmeerdaagse zit er weer op. Na drie dagen sporten zijn de klassementen opgemaakt en zijn de truien uitgedeeld.

Na vanmorgen onder zware omstandigheden een lange tijdrit van 6 km voor 5 tot en met 7 en een tijdrit op de wielerbaan voor categerie 1 tot en met 4, was er vanmiddag voor iedereen nog een criterium op de baan. Ook hier was af en toe regen een spelbreker. Aan het eind van de dag en bij de huldiging werd het droog en kwam de zon er nog even door. Door alle kinderen van 7 tot en met 14 jaar is er hard gefietst en afgezien. De klassementen zijn opgemaakt en de huldigingen zijn geweest.

UItslagen tijdrit vindt u hier.

Uitslagen criterium vindt u hier.

Uitslagen sprint vindt u hier.

Algemeen klassement vindt u hier.

Printklassement vindt u hier.

Ploegenklassement vindt u hier.

We willen alle sporters, ouders, begeleiders, vrijwilligers en alle anderen bedanken voor hun inzet en een paar mooie sportdagen in Emmen. Hopelijk tot volgend jaar.

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter