Eerste overwinning Sanne de Jonge

Afgelopen zaterdag werd in Stadskanaal de 3de Rabo Jeugdronde verreden. Daarnaast was het NK ID wielrennen weg & Tijdrijden ook hier. Ondanks af en toe wat tegenvallende deelname werden er mooie wedstrijden gereden. Voor de WSV wisten Sanne de Jonge en Bjarne Hemme het podium te beklimmen.

Voor Sanne de Jonge was het haar eerste overwinning in haar wielercarrière. Door middel van een prachtige eindstreep wist ze de rest van het peloton van categorie 6 ver achter haar te houden. Om in wielertermen te spreken, de nummer twee stond niet op de foto.

Bjarne Hemme wist in categorie 5 een derde plek te bemachtigen. Ook hier moest er een massasprint aan te pas komen.

Esmee Ellerman werd vierde en dus net naast het podium. Voor de overige uitslagen zie de uitslagensite van de KNWU. Helaas dit keer geen uitgebreide verslagen, maar wel een mooie fotoreportage.

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter