Wisselende resultaten voor de jeugd tijdens de jeugdronde van Enter

Op 30 april werd in Enter de Novon Jeugdronde van Enter verreden. Een ronde van 1,8 km waarbij een klein klimmetje in zit. Voor veel renners een mooie parcours. Voor de WSV Emmen reisden Esmee, Bjarne en Leon naar Enter.

Esmee wist in haar wedstrijd bij categorie 3 lang bij de eersten te blijven. In de laatste ronden moest Esmee de eersten laten gaan, maar wist knap naar een 8ste plek te sprinten.

Bjarne startte in zijn wedstrijd in categorie 6 goed. Was voorin te vinden met af en toe een uitlooppoging. 2 ronden voor het eind ging het mis. Hij nam een bocht te hard en kwam in aanraking met de stoeprand. Gelukkig lag erg gras, waardoor er een relatief zachte landing was.

Leon had weer te maken met een snelle start van een aantal jongens in categorie 7. Het spel ging meteen op de wagen en Leon kon niet volgen. Er waren vele uitlooppogingen, waarbij Leon het probeerde. Uiteindelijk een 16de plaats.

Donderdag tot en met zaterdag is de jeugdmeerdaagse. Hopelijk mooie wedstrijden voor de jeugd.

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter