Succesvol cross-weekend voor Floor.

Floor heeft dit weekend 2 wedstrijden gereden: zaterdag de Grote Prijs van Brabant en zondag een veldrit in Zeeland. Lees hieronder haar verslag.

Zaterdag stond er een sterk internationaal deelnemersveld aan de start. 2 minuten voor de start kwam ik er achter dat ik mijn transponder vergeten was om te doen. Gelukkig mocht ik gewoon starten. Het parcours was aardig glad geworden, want vlak voor de start begon het keihard te regenen. Na een niet al te beste start, verliep de rest van de wedstrijd beter. Ik heb nog zo'n 10 dames ingehaald en eindigde op de 22e plaats  en was 2e bij de junior-dames.
Zondag was er een wedstrijd in Zeeland. Dit was een wedstrijd met alleen junioren dames. Vanaf de start reden we met een kopgroep van 8 rond. Dat werden er al snel 5. Het was een snel rondje en er werd vooral taktisch gereden. In de sprint werd ik 3e.
Het was een geslaagd weekend!

Groetjes van Floor!