Floor 1e bij juniordames in Apeldoorn.

Afgelopen weekend reed Floor de "11 bergen veldrit" in Apeldoorn, met weer een prima resultaat.  Ze werd 5e in het algemeen klassement en 1e bij de juniordames. Lees hieronder het wedstrijdverslag !

Mooie 5e plek voor Floor bij 11 Bergen veldrit in Apeldoorn:

Zaterdag 8 november stond Floor aan de start in de Nationale veldrit in Apeldoorn. Na een bliksemstart ging ze als eerste het veld in. Al snel nam Bianca van de Hoek de koppositie over en samen met Floor namen ze in de eerste 3 ronden afstand van de rest van het veld. De zeer ervaren Bianca bleek over meer inhoud te beschikken en reed bij Floor weg. Op het technische en zware parcours met veel klim- en loopwerk moest Floor de inspanning toch een beetje bekopen. Ze zakte terug in het groepje voor plek 2 tot 5 om tenslotte als 5e en 1e junior dame over de finish te gaan. Wederom een knappe prestatie in dit deelnemersveld en zeer moedig gestreden!