Weer succesvolle cross voor Floor !

Afgelopen weekend reed Floor haar één na laatste cross van dit seizoen. In een sterk bezet internationaal deelnemersveld kwam zij als eerste junior-dame over de streep. Lees hier haar verslag:

Zaterdag stond ik aan de start van de internationale cross in Rucphen. Aan de start stond een sterk internationaal deelnemersveld. Na een redelijke start viel er iemand voor mij. Ik viel ook en had even problemen, want ik zat met mijn been vast in de fiets. Bijna tien rensters haalden me in en ik kon beginnen aan een inhaal race. Dit ging hartstikke goed. Stuk voor stuk haalde ik ze in. Na 2 ronden bleef ik met mijn schoen vast zitten in het hek. Hierdoor is mijn schoen kapot gegaan en moest ik verder met een losse schoen. Tijdens de loopstukken bleef mijn schoen gelukkig aan. Als 9e kwam ik over de finish. Voor mij waren alleen maar dames, dus was ik eerste junior. Met deze top tien plek heb ik ook mijn eerste uci punten behaald. Dit was de op 1 na laatste wedstrijd. Op 21 februari rij ik nog de laatste wedstrijd van de topcompetitie in Heerlen. In dit klassement sta ik eerste en kan niet meer tweede worden.

Floor