9 april

1e etappe Energiewacht Tour: winst voor Arianna.

1e etappe Energiewacht Tour: winst voor Arianna.

Vandaag begon de 3-daagse etappekoers Energiewacht Tour voor het combi-junioren-dames team bestaande uit: Myron, Floor, Lina, Arianne, Fleur, Aafke, Lisa en Maaike met een rit over 68 km. Deelnemers komen onder meer uit: Denemarken, België, Frankrijk, Noorwegen, Groot Britannië en Zwitserland.

  

De start van de 1e etappe was bij de Burcht in Wedde en ging door het mooie Westerwolde met de finish bij het Klooster van Ter Apel. De rit eindigde met een sprint van het peloton. Onderweg waren er echter nog enige schermutselingen zoals de val van Arianna en die van Floor die daarbij in de sloot belandde. Achter de ploegleidersauto werd ze door Rudie en Wim echter teruggebracht naar voren. Tijdens de laatste lus ontsnapten nog 2 rensters maar enige kilometers voor de finish werden zij teruggepakt. De eindsprint van het peloton die volgde werd met overmacht gewonnen door Arianne. Fleur werd 10e, Lina 27e, Maaike 38e, Lisa 54e, Floor 55e en Aafke 62e, allemaal in dezelfde tijd.

Morgen starten de dames in 2 teams van 4 in de ploegentijdrit over 14,4 km met start en finish in Peize. De ritten beginnen om 11.00 uur. Mocht je een en ander live willen volgen, dit kan via Podium TV :  http://www.podium.tv/nl/live

Reageer op dit bericht

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso