DK Noord: Yvet 1e en nog meer Wsv'ers op het podium !!

Traditiegetrouw worden er op 2e Pinksterdag in veel categorieën de Districtskampioenschappen Noord verreden. Dit keer reisden de deelnemers af naar Friesland.  In Drachtstercompagnie werd om de medailles gestreden.

WSV Emmen was goed vertegenwoordigd bij de wedstrijden en ook op het ere-podium kon 5 keer een WSV Emmen renner/renster de bloemen in ontvangst nemen. Felicitaties voor allemaal.

Bij de Nieuwelingen-meisjes werd Yvet Schoonewille dus eerste. Bij de junioren-dames behaalde Arianna  Pruisscher de 2e plek en bij de junioren-heren werd Stef  Niezink 3e. Ook bij de Masters 30+ een ereplaats en wel voor René Mink van der Werf die de 3e plek behaalde. Bij de amateurs kon Rutger Vos ook plaats nemen op het ere-podium als 3e. De uitslagen van álle Emmenaren staan in de uitslagenlijst. Hieronder leest u nog het verslag van Yvet.

Vandaag stonden er niet veel meiden aan de start. De eerste 2 ronden werd er nog rustig gereden, daarna vond er een demarrage plaats van Meike die met nog 2 anderen een gat sloeg. Ik zat een beetje in gesloten en moest eerst nog dat gat samen met Luna dicht rijden. We zijn er toch bij gekomen en hebben mooi met z'n drieën doorgedraaid. Ik ging als vierde de laatste bocht door en kwam als 1e over de streep.

Groetjes Yvet.