Podium voor Yvet in België !

Rose (nieuwelinge) en Yvet (juniore) reden dit weekend 2 wedstrijden in België, om precies te in Zwevezele en Mol. Beiden behaalden mooie uitslagen: in Zwevezele werd Yvet 2e en Rose 11e. Op zondag in Mol eindigden zij respect. als 6e en 11e.

Komend weekend rijden beide dames met hun teamgenoten alweer in België en wel:  Gent-Wevelgem !! Alvast veel succes gewenst allemaal.

Lees hieronder hun verslag van het weekend.

Verslag van Rose:   Weekend België.
Afgelopen zaterdag hebben Yvet en ik een wedstrijd gefietst in Zwevezele.
Mooi rondje met wat hoogteverschillen.
Samen met de junioren startten we geneutraliseerd. Ongv 75 renners.Ik stond op de derde rij maar zat in de neutralisatie al gelijk op de eerste rij samen met Yvet.
De hele wedstrijd heb ik goed voorin gekoerst. De eindsprint was alleen niet goed. Toch nog 11e plek. Yvet sprintte nog naar een mooie 2de plaats.
Zondag hebben we nog een wedstrijd in Mol gefietst.Ongv. 110renners aan de start. Ook weer goed voorin gekoerst. De eindsprint was beter dan zaterdag. En 13e geworden. Yvet was 6e.

Groetjes Rose.

Verslag van Yvet:

Dit weekend 2 wedstrijden gereden in België samen met Rose. Zaterdag van start gegaan in Zwevezele vanaf de start gelijk even door getrokken. Maar het peloton bleef gewoom bij elkaar. Er zat ook nog een klein heuveltje in en daar elke keer mooi van voren gebleven. In de sprint mij goed kunnen positioneren en zo naar een 3e plek in totaal en 2e junior kunnen sprinten.
Zondag van start in Mol. Ook hier bleef het peloton bij elkaar. Mijn benen voelde vandaag niet super goed, dus gewoon in het peloton mee gereden. In de sprint nog naar een 8e plek in totaal en een 6e plek van de junioren kunnen sprinten.

Tevreden over dit weekend! Volgende week eerste wedstrijd met Team Drenthe in Gent-Wevelgem!

Yvet Schoonewille