Healthy Ageing Tour van start met 2 Wsv Emmen rensters.

Gisteren is the Healthy Aging Tour van start gegaan. Een etappekoersvoor elite/belofte en junioren rensters. Ook Team Drenthe is één van de deelnemende ploegen. Wsv Emmen wordt bij het Team Drenthe Elite/Belofte rensters vertegenwoordigd door Floor en bij Team Drenthe junioren-dames door Yvet !

Vandaag werd door de junioren een etappe gereden met start en finish in Baflo. Met dank aan Inge hebben wij hier voor u een mooie fotoreportage van.

Vandaag dus de etappe in Baflo:
Na de neutralisatie ging het meteen in een langgerekte groep in de Groningse wind. Na de eerste ronde allemaal groepjes. Lonneke had door een klapband de aansluiting bij de 1e groep verloren. Uiteindelijk kwam Lonneke als 52e, Yvet als 58e en Meike als 83e over de streep. Ilka helaas uit koers.

Morgen is de 3e wedstrijddag en zijn start en finish dichter bij huis, nl. in Stadskanaal. Dus mooie mogelijkheid om de dames aan te moedigen.

Meer info m.b.t. het programma van de Healthy Ageing Tour: