Marion Gödde meisjesronde, verslag en foto's.

Afgelopen zaterdag reden Yvet, junioren-dame, en Karlijn en Sanne, nieuwelingen-meisjes, de Marion Gödde meisjesronde in Dordrecht. Hoe één en ander verliep leest u in het hieronder staande verslag. Ook is er een mooie foto-reportage van de wedstrijden.

Dank aan Inge voor de bijdrage.

Twee top 10 plekken in de Marion Gödde meisjesronde.

Karlijn, Sanne en Yvet hebben meegedaan aan de Marion Godde meisjesronde.

Het is een omnium. Eerst was er een tijdrit van 2 km. Karlijn eindigde hierin als 44e, Sanne 8e en Yvet 10e.

Daarna volgde er voor de nieuwelingen meisjes een criterium van 40 minuten en 3 ronden. De ronde was 1200 m lang en er zat een gemene pukkel in.

Sanne werd hierin 9e en Karlijn 44e. Na het tellen van de punten eindigde Sanne als 9e en Karlijn 44e in het algemeen klassement.

Daarna volgde er een wedstrijd met de junioren vrouwen. Yvet sprintte naar een 5e plek. In het algemeen klassement werd ze 7e.

Een mooie prestatie van de meisjes.

Alles is vast gelegd in een uitgebreide fotoreportage zie link.