Medailles bij DK Tijdrijden 2017.

Gisteravond werd in Nieuwehorne het Districtskampioenschap Tijdrijden georganiseerd. Yvet behaalde bij de junioren-dames een bronzen medaille en Lieke bij de nieuwelingen-meisjes de gouden medaille. Van harte gefeliciteerd.

Helaas kwam Luna lelijk ten val bij het DK, wij wensen haar namens ons allemaal van harte beterschap !!

Nog meer nieuws: Afgelopen weekend reden de nieuwelingen-meisjes en junioren-dames de Noord Drentse Dorpenomloop, met ook daar hele goede uitslagen. Van de 63 gestartte nieuwelingen-meisjes reden 31  rensters de koers uit. De Wsv Emmen rensters eindigden allemaal bij de eerste 18.

Lieke 3e en behoudt daarmee de leiderstrui in het Healthy Ageing Klassement, Rose 15e, Sanne 17e en Marlies 18e. Juniore Yvet werd 33e. Top gedaan allemaal.

Van beide wedstrijden hebben wij foto's voor u met dank aan Inge.