Podiumplaatsen voor Floor en Arianna.

Juniore Dyann en nieuwelingen Sterre, Floor en Arianna hebben afgelopen weekend TOP gereden in de Ronde van Kloosterburen. Lees hieronder het wedstrijdverslag van Floor.

Zaterdag 28 juni hebben de nieuwelingen-meisjes en junior-vrouwen de 35e ronde van Kloosterburen gereden. De start was pas om 18:00uur en er reden rond de 35 dames mee. Van de Wsv Emmen stonden Dyann, Arianna, Sterre en Floor aan de start. Het was een klein rondje en er moesten dus 40 rondjes gereden worden. Tijdens de wedstrijd waren er veel ontsnappingspogingen maar niemand redde het tot het einde. Met nog 7 rondes te gaan, reed Sterre weg. Terwijl ze normaal gesproken vaak in het laatste wiel zit, reed ze nu 4 rondes op kop met een aardige voorsprong. Met nog ander half rondje te gaan reed Willeke de Jong weg en bleef weg. De overwinning ging naar haar en Arianna en Floor werden 2 en 3! Dyann en Sterre eindigde in het peleton.

De dag erna reden Floor en Dyann nog een wedstrijd in Oldeholtpade. Tijdens de pauze voor de wedstrijd begon het te regenen. Het parcours was weer niet lang en dit keer werden er 30 rondes gereden. Behalve de finishstraat bestond alles uit klinkers, door de regen was het heel glad. Vanaf de start werd er meteen hard gereden. Floor starte achteraan en kwam na 8 ronden weer terug bij de eerste groep. Tijdens de wedstrijd waren en veel valpartijen. Dit leide tot het veel verschillende groepen. Floor bleef nog met 14 andere in de wedstrijd, de rest moest eerder stoppen. Floor werd 6e.