Verslag mooi veldrij-weekend voor Rose !

Afgelopen weekend werd in Hoogeveen het Regiokampioenschap Veldrijden Noord/Oost gehouden. Rose won daar de  zilveren medaille. Gefeliciteerd !! Ze reed de volgende dag ook nog een mooie cross in Almelo. Rose heeft voor ons een mooi verslag geschreven over beide dagen.

Lees hieronder:

Zaterdag 31 oktober heb ik het RK in Hoogeveen gereden. Het was een mooi rondje met leuke afdalingen.
Met de start stond ik op de tweede rij achter Floor. Ik kreeg mijn click er niet in dus daarom bijna als laatste bij het eerste bochtje aangekomen.
Bijna iedereen stond stil voor mij, daarom ging ik rechts door de stekelbosjes er langs. Hierdoor had ik gelijk weer een paar in gehaald. De hele wedstrijd een inhaalrace gedaan en uiteindelijk als 2e nieuweling meisje over de streep gekomen. Super blij! Isolde was als 5e geëindigd, Marlies 6e & Sanne als 8e.
Floor was bij de junior dames als 4e geëindigd.
Joost was bij de nieuwelingen als 11e geëindigd & Gerben als 16e.

Zondag had ik nog een nationale wedstrijd in Almelo.
Ook hier ging het weer heel goed! In een mooie wedstrijd waarin ik steeds harder ging fietsen eindigde ik weer als 2e nieuweling meisje. Van alle dames ben ik uiteindelijk 10e geworden.
Ook Isolde,Marlies & Sanne hadden een mooie wedstrijd gereden.
In het dames klassement was Isolde 15e, Marlies 19e & Sanne 20e

Groetjes Rose