Rose 5e bij Janet memorial veldrit van Hilversum.

Zaterdag 21 november vond de Janet memorial veldrit van Hilversum plaats. Joost, Rose en Yvet hebben hier aan mee gedaan.

Joost reed zijn wedstrijd bij de nieuwelingen. Hij had een goede start en ging bij de eerste 10 het veld in. Het was een mooi parcours met de nodig hoogteverschillen en een trap erin. Ondanks de hoogteverschillen was het een snel rondje. Joost viel iets terug door de snelheid maar eindigde toch op een mooie 17e plek.

Rose en Yvet starten bij de nieuwelingen meisjes. Helaas werd er niet zoals aangegeven op de site, per categorie gestart. Er werd dus gestart samen met de elite dames, junioren vrouwen en nieuwelingen meisjes. Rose kwam goed de eerste ronde in en werd 5e bij de nieuwelingen, 19e overall. Yvet moest achteraan starten omdat ze nog geen KNWU wedstrijd had gereden. Zij eindigde als 16e, 37e overall.

De renners zijn weer mooi vastgelegd op de foto, zie link hiernaast.