Nieuwelingen-meisjes in de prijzen !

Gisteren deden de Nieuwelingen-meisjes goede zaken in Nederland én België. Lieke behaalde een 2e plaats in Standaardbuiten en Yvet een 2e plaats in Sinaai ( België). Van de wedstrijd in Sinaai leest u hieronder een verslag en ziet u de foto's.

Rose en Yvet hebben meegedaan aan de omloop LADIES DAY SINAAI

De omloop werd samen gereden met de junioren vrouwen. Er stonden 32 junioren en 27 nieuwelingen aan de start. De omloop was 7 km lang met een stuk kasseien erin. De weersomstandigheden waren goed, het zonnetje was eindelijk aanwezig.

Rose liet zich goed van voren zien. Yvet heeft ook geprobeerd weg te rijden maar ze lieten haar niet gaan.Rose stond op de kasseien toen ze op kop reed plotsklap stil. Haar rem zat vast, iedereen vloog om haar heen. Daardoor kwam ze op achterstand en moest later de koers helaas verlaten.

Yvet handhaafde zich in het peloton en wist in de eindsprint naar de 5e plaats overal te sprinten en was hierbij 2e nieuweling meisje.