Sanne 2e in Apeldoorn

Nieuwelinge Sanne deed afgelopen zaterdag mee aan een sprintwedstrijd in Apeldoorn. Een geheel nieuwe ervaring  met prima resultaat! Sanne vertelt erover in onderstaand verslag.

Tweede plaats sprintwedstrijd Apeldoorn.

Zaterdagmiddag zijn we vertrokken naar de sprintwedstrijden in Apeldoorn. Ik had nog geen idee hoe de wedstrijd ging, maar ik was wel erg zenuwachtig. Daar aangekomen waren we te vroeg, maar na een poos wachten ben ik begonnen met inrijden. Tijdens het inrijden zijn we er ook achter gekomen hoe de wedstrijd ging. Als eerst moest je 250 m alleen sprinten, hier werd je tijd van opgenomen en kwam je in een poule terecht. Bij de eerste wedstrijd in de poule zat ik bij 2 nieuweling meiden in en 1 elite man. Deze man was nog al agressief dus ging het tussen mij en de 2 meiden. Van dit sprintje was ik waarschijnlijk 2e, want het was niet goed te zien want we gingen haast met zijn drieën tegelijk over de finish. Na het sprinten moesten we heel lang wachten en moesten we nog 3 keer sprinten. Hiervan heb ik er nog 2 van de nieuweling meiden gewonnen en 1 verloren. Na de wedstrijd moesten we mee doen met surplace. Ik ben hier niet zo goed in dus was na in halve minuut al af. Teun Mulder (WK baan) had deze gewonnen. Bij de prijsuitreiking bleek ik 2e te zijn geworden, wat ik niet had verwacht! 1e was Zarah de Haan en 3e Maike van der Duin. Na deze wedstrijd ben ik weer een hele ervaring rijker en ga het zeker nog een keer doen!
Groetjes Sanne