Marianne Vos Classic nieuwelingen meisjes.

Drie nieuwelingen meisjes Marlies, Yvet en Rose reden afgelopen weekend de "Marianne Vos Classic" in Wijk en Aalburg. Hieronder vindt u de wedstrijdverslagen van Yvet en Rose en een mooie foto reportage.

ROSE:

Zaterdag 7 mei reden Yvet, Marlies en ik de Marianne Vos classic in Wijk en Aalburg. We moesten al heel vroeg opstaan om om 5uur te vertrekken. Eerst gingen we Marlies ophalen. En daarna nog even in de auto slapen richting Wijk en Aalburg. Het was lekker warm dus we reden allemaal kort kort. De neutralisatie was erg lang met veel getrek en geduw. We zaten vrij snel weer met z’n allen voorin. De hele wedstrijd bleef het 1 peloton met in de laatste 10 km veel duwen, trekken en berm rijden. In de laatste bocht was er nog een val partij. Uiteindelijk een massasprint. Yvet was 15e, ik was 19e en Marlies was 29e. Op naar Götha volgend weekend! We hebben er zin in!

YVET:

Het was vroeg opstaan vanochtend want me startte al om 9:00. Tijdens het infietsen vernam ik al dat de benen niet echt super waren. Samen met Rose en Marlies stonden we bij de controle achteraan, maar bij de start stond ik al op de 2e rij en bij de neutralisatie zat ik aan de bumber van de auto. Er stond weinig wind en het peloton bleef allemaal bij elkaar, er waren nog wel pogingen gedaan maar niemand kwam weg. Het liep uit tot een sprint en ben 15e geworden. Niet echt tevreden hiermee door de slechte benen. Volgende week hopelijk beter in de TMP Jugendtour.