Dankwoord en uitslag van de Kleine Hein.

En zo is de Kleine Hein alweer voorbij. We hebben mooie wedstrijden gezien mede veroorzaakt door de wind. Met mooie winnaars. Het geel van de Healthy Ageing klassement bleef om de schouders van onze WSV Emmen renster Lieke Nooijen na winst bij de nieuwelingen meisjes. Nieuweling Joost reed een geweldige wedstrijd en finishte in de top 10, hij werd 9e. Van harte gefeliciteerd.

Uitslagen:

amateurs

junioren vrouwen

nieuwelingen meisjes

niewelingen

Helaas waren er ook de nodige valpartijen. Renners van harte beterschap.

Zonder vrijwilligers kan deze wedstrijd niet plaast vinden. Hierbij willen we de verkeersregelaars, de volgers, de kantine, de jury, de organisatie, miss Emmen, sponsoren, twitteraar Sanne, medische dienst en alle anderen die ik nog vergeten ben hartelijk danken voor hun inzet.

Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor een verslag van Fred Haikens en de nodige fotoreportage's. Ook is er gefilmd met de drone. Deze beelden zijn in bewerking en komen dit weekend op onze Facebookpagina. Dit alles heeft allemaal zijn tijd nodig maar wordt vervolgd.