Overdracht van het clubgebouw en de wielerbaan

Het heeft even geduurd, maar in 1976 was het dan eindelijk zover: een gloednieuw clubgebouw was klaar om in gebruik te worden genomen.

Overdracht
Op zaterdagmorgen 28 augustus 1976 vond de overdracht plaats van de wielerbaan en de kantine aan onze vereniging. De opening werd verricht door wethouder Ros. (De hiervoor gevraagde heer Zegering Hadders was verhinderd).
Voorzitter Jelle Kuiper kon behalve de wethouder ook andere genodigden welkom heten, waaronder de heer Henk Warmolts (Consul), de heer Jurrie Weerman (directeur Sportzaken), de heer Theo Dekker (oud-voorzitter en erelid) en afgevaardigden van de noordelijke en oostelijke wielerverenigingen.

De bouw van de kantine heeft f 224.169,18 gekost. Het Rijk verstrekte A-W subsidie (f 153.603,72) en de rest werd gefinancierd via de zogeheten “1/3 regeling”.