Reconstructies

Een jaar later pas, in augustus 1977 kon het totale sportcomplex Meerdijk officieel worden geopend door wethouder Zegering Hadders. Het werk was toen af.  Nou ja, ‘af’ is niet echt het goede woord, want sinds de oplevering ging er werkelijk geen jaar voorbij of er werd wel ergens “gewroet of gegraven” op het sportcomplex en tot op de dag van vandaag is dat een zichzelf repeterend verhaal geworden.

In het voorjaar van 1981 kreeg de wielerbaan een omleiding, waarmee een eind kwam aan de vervelende situatie dat de baan tussen de clubgebouwen van de v.v. Emmen en sportclub Angelslo door liep.
In 1990 is de baan opnieuw gereconstrueerd. De start/finish werd verplaatst naar de huidige locatie en de staantribunes zijn toen meteen ook verwijderd.