Garage

Binnen de club leefde al enkele jaren de behoefte aan een garage als oplossing van de stallingsproblemen voor met name de jurywagen. De jurywagen werd gestald bij een particulier en dat bracht veel extra kosten met zich mee, zoals de huur van de ruimte.

Binnen de club leefde al enkele jaren de behoefte aan een garage als oplossing van de stallingsproblemen voor met name de jurywagen. De jurywagen werd gestald bij een particulier en dat bracht veel extra kosten met zich mee, zoals de huur van de ruimte ( f 750).
In 1984 werd een bouwcommissie ingesteld, bestaande uit de heren Jan Knol, J. Lübbers (bouwbedrijf Barger-Oosterveld), Tom Kemperman, Rien van Manen (omni-bestuur) en Fred Haikens (voorzitter).

Het voorstel van de commissie omvatte 2 elementen:
- In de eerste plaats de bouw van een garage (10x5 1/2x3 1/2 m) tegen de al bestaande kleedkamers.
- In de 2e plaats uitbreiding van de bestuurskamer in z’n lengte van 3 ½ naar 4 ½ meter en vergroting van de opslagruimte (keuken).

Aanvankelijk was het ook de bedoeling om een smeerkelder onder de garage te leggen, maar van dit idee is de commissie afgestapt.
Het een en ander is gerealiseerd in 1985. De bouwkosten ( f 26.000) zijn net als het clubgebouw gefinancierd door middel van de 1/3 subsidie-regeling.