2012: 4 Nederlands Kampioenen.

2012: 4 Nederlands Kampioenen.

WSV Emmen kan het wielerjaar 2012 heel tevreden afsluiten. De wielervereniging heeft dit jaar namelijk 4 Nederlands Kampioenen geleverd. Het begon op 21 januari tijdens de Nederlands Kampioenschappen veldrijden in Gieten.

Naomi Veurink werd op het modderige parcours 1ste bij de categorie meisjes 8 jaar. Op 25 januari 2013 gaat ze haar trui verdedigen in Moergestel op het NK aldaar. Jon Schoonewille werd op 9 juni Nederlands Kampioen op de weg in categorie 7. Deze wedstrijd vond plaats in Elim. In een massasprint wist Jon vanaf achteren naar voren te sprinten, een gaatje te vinden en nipt als eerste over de streep te komen.
Een week later op 17 juni werd Niels Goeree bij de junioren wegwedstrijd Nederlands Kampioen in Exloo. Na een mooi ontsnapping kwam hij als eerste over de streep met de ondersteuning van een enthousiast publiek .
Sinds 2012 rijden er ook handbikers in de blauwwitte kleuren van WSV. Seine Snippe won op 15 juli in Bornebroek het NK tijdrijden. Hij legde 21,85 km af in 40 minuten 57 seconden.
De wielervereniging is goed op weg en druk bezig om te zorgen dat de positieve resultaten volgend jaar doorzetten. Alle wielrenners van jong tot oud volgen de trainingen met plezier en zijn bereid zich vol te geven tijdens de wedstrijden. WSV Emmen hoopt voor 2013 ook weer op zulke fantastische resultaten vol met plezier en sportiviteit.
 

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso