Laatste Nieuws

21 juni

Populaire van 20 juni: Verslag, uitslagen en foto's !

Populaire van 20 juni: Verslag, uitslagen en foto's !

Van Fred ontvingen wij weer een wedstrijdverslag van de Egbert Egberts Populaire van gisteravond samen met een mooie fotoreportage !  

Lees verder

19 juni

Zilver voor Lieke bij het NK weg.

Zilver voor Lieke bij het NK weg.

Felicitaties voor Lieke die zaterdag jl. het zilver behaalde bij de Nieuwelingen-meisjes op het NK weg. Het werd een spannende eindsprint waarin Lieke het nèt af moest leggen tegen de nummer één. Er deden die dag totaal 9 Wsv renners- en rensters mee. Al hun uitslagen vindt u hiernaast én we hebben 2 mooie fotoreportages van het NK.

Dank daarvoor aan Inge en Anniek !

Lees verder

15 juni

Verslag, foto's en uitslagen Populaire 13 juni jl.

Verslag, foto's en uitslagen Populaire 13 juni jl.

Hieronder leest u het wedstrijdverslag en de uitslagen van de Egbert Egberts Populaire van dinsdag 13 juni jl. Tevens een mooie fotoreportage van Fred. Junior Mats Bours wist de winst binnen te halen en Rutger Vos won de tussensprint.

Lees verder

12 juni

3 ere plaatsen bij NK Jeugd (update Germ, Dido en Lilian)

3 ere plaatsen bij NK Jeugd (update Germ, Dido en Lilian)

Afgelopen zaterdag werd in Amersfoort het NK voor jeugd verreden. Namens de WSV Emmen wisselende resultaten. Op het loodzware parcours, waarbij iedere categorie minstens één keer de galgenberg moest beklimmen, kwam iedereen doodmoe boven. Voor de WSV waren er 3 ere plaatsen. Bij de meisjes cat 1 werd Dido Jalving 5de, bij de meisjes cat 2 werd Lilian Moes 9de en bij de jongens cat 7 werd Bjarne Hemme 4de. Hieronder de verslagen van Germ, Dido, Lilian, Marthijn, Luco en Bjarne.

Lees verder

6 juni

DK Weg 2017 in Harkema.

DK Weg 2017 in Harkema.

Traditioneel wordt op 2e Pinksterdag het Districtskampioenschap op de weg verreden, daarom is er op de dinsdag nà het DK GEEN Populaire op de Meerdijk. Voor het DK lag dit keer de start- en finishlijn in Harkema. Volop Wsv Emmen renners en rensters stonden hier aan de start.

Met mooie podiumplaatsen behaald door: Seine, 2e Sportklasse en Yvet, 3e junioren-dames en Lieke, 3e nieuwelingen-meisjes. Verder mooie ere-plaatsen voor Sanne, 4e nwl-meisjes, Floor 4e belofte-dames, Jesse 4e junioren-heren, Tim 4e masters 30+ .

Lees hieronder het verslag van de junioren-heren en bekijk de foto's waarvoor dank aan Bert, Astrid en Anniek !!! 

Lees verder

5 juni

Ronde van Geldrop voor nwl.meisjes en junioren dames

Ronde van Geldrop voor nwl.meisjes en junioren dames

Op zaterdag reden Marlies, Sanne en Lieke de Ronde van Geldrop. Een criterium over 40 km. Voor de start nog materiaalpech voor Lieke maar niet iets wat niet door 3 handige en behulpzame vaders verholpen kon worden !!  Toppers. Ook juniore Yvet reed in Geldrop; haar criterium ging over 50 km.

Inge heeft een mooie fotoserie gemaakt van de wedstrijd. Dank je wel Inge !!

Klik op "lees verder" voor de fotolink en de uitslagen. 

Lees verder

4 juni

Super prestaties bij Jeugd tijdrit !!

Super prestaties bij Jeugd tijdrit !!

Elke laatste donderdag van de maand rijdt de jeugd een tijdrit op onze wielerbaan. Natuurlijk probeert elke renner of renster dan om zijn of haar PR  te verbeteren. Diegene die dat lukt met het grootste verschil krijgt dan de wisselbeker mee naar huis ! En dit keer was het Diederik die zijn PR met 1 minuut aanscherpte, top gedaan !! 

Die avond nog een bijzonder prestatie in categorie 7 door Bjarne Hemme:

Het baanrecord gevestigd door jeugdleden van de WSV Emmen over 3 ronden stond op naam van Elmar Reinders. Eindtijd 00:08:01, met een gemiddelde van 41,5 km/uur! Echter dit record is uit de boeken want:
op 1 juni 2017 is door Bjarne Hemme een tijd gereden van 00:07:57, met een gemiddelde van 41,8 km! Gefeliciteerd Bjarne met deze super tijdrit !!!

Lees verder

2 juni

Marthijn en Thom Berends rijden mini Parijs-Roubaix

Marthijn en Thom Berends rijden mini Parijs-Roubaix

De beide jonge renners van de WSV reden zaterdag 27 mei deze mini klassieker. Hieronder het verslag.

Lees verder

1 juni

Foto's, verslag en uitslagen Populaire 30 mei jl.

Foto's, verslag en uitslagen Populaire 30 mei jl.

Bij deze de uitslagen van de Egbert Egberts Populaire van afgelopen dinsdag. Fred was er ook en schreef weer een verslag en maakte er een fotoreportage van. Inclusief enkele foto's van de training bij de jeugd.

Uitslag Egbert Egberts Populaire 30 mei :

https://results.sporthive.com/events/PC1402530

Tussenstand Egbert Egberts leiderstrui:

https://results.sporthive.com/organization/PC317739/championships/58667

Lees verder

31 mei

Medailles bij DK Tijdrijden 2017.

Medailles bij DK Tijdrijden 2017.

Gisteravond werd in Nieuwehorne het Districtskampioenschap Tijdrijden georganiseerd. Yvet behaalde bij de junioren-dames een bronzen medaille en Lieke bij de nieuwelingen-meisjes de gouden medaille. Van harte gefeliciteerd.

Helaas kwam Luna lelijk ten val bij het DK, wij wensen haar namens ons allemaal van harte beterschap !!

Nog meer nieuws: Afgelopen weekend reden de nieuwelingen-meisjes en junioren-dames de Noord Drentse Dorpenomloop, met ook daar hele goede uitslagen. Van de 63 gestartte nieuwelingen-meisjes reden 31  rensters de koers uit. De Wsv Emmen rensters eindigden allemaal bij de eerste 18.

Lieke 3e en behoudt daarmee de leiderstrui in het Healthy Ageing Klassement, Rose 15e, Sanne 17e en Marlies 18e. Juniore Yvet werd 33e. Top gedaan allemaal.

Van beide wedstrijden hebben wij foto's voor u met dank aan Inge.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso