Laatste Nieuws

20 september

Prachtige WSV Emmen CLUBDAG !!

Prachtige WSV Emmen CLUBDAG !!

Gisteren mochten we op de Meerdijk weer een prachtige en super gezellige clubdag beleven met al onze leden en familie. De club kampioenschappen verliepen prima en ook de BBQ naderhand was uitstekend!

Daarom hierbij een groot woord van dank voor Slagerij Smit uit Stadskanaal, die ons in verscheidene opzichten super ondersteund heeft bij het verzorgen van de BBQ.  Ook een woord van dank voor BIKES4YOU en EgbertEgberts voor het beschikbaar stellen van de vele mooie "fiets-prijzen" voor de verloting.

Last but not least: voor al die vrijwilligers die de handen weer uit de mouwen hebben gestoken om de clubdag te doen slagen: BEDANKT ! Jullie kunnen nog even nagenieten met de foto reportage van Fred Haikens. Ook dank hiervoor Fred !

Lees verder

16 september

Jennette wint brons in Rio !!!

Jennette wint brons in Rio !!!

Geweldige prestatie van Jennette Jansen bij het handbiken op de Paralympische Spelen !! Bij de wegwedstrijd won Jennette de bronzen medaille. Na een spannende strijd en dito sprint won de Duitse Andrea Eskan en werden de Nederlandse dames Laura de Vaan en Jennette Janden resp. 2e en 3e. Meer over Jennette en haar weg naar Rio  leest u hieronder.

Lees verder

12 september

Thom Berends te jong voor NK dikke banden

Thom Berends te jong voor NK dikke banden

Thom Berends wil heel graag wielrenner worden. Samen met zijn grote broer Marthijn is fietsen het leukste wat er is. Na een aantal wedstrijden bij de Asser Jeugdtoer, rijdt Thom ook daar waar kan de dikke banden races. Doel: Plaatsing NK Dikke banden op 1 oktober in Utrecht. Daarvoor moet je een dikke banden wedstrijd winnen. Zijn verslag van afgelopen zaterdag:

Lees verder

11 september

Damien Prijs derde in Jeugdronde van Rolde

Damien Prijs derde in Jeugdronde van Rolde

Onder een strakblauwe hemel werd de 2de jeugdronde van Rolde gereden. Helaas was het aantal deelnemers beperkt, zodat de organisatie heeft besloten om meerdere categoriën tegelijk te laten starten. Ondanks dat werden er mooie wedstrijden gereden met goede resultaten. De organisatie had zelf een gele trui voor de winnaar, voor iedere deelnemer een puntzak patat en prijzen voor de eerste 6. Tussen al dat wielergeweld werden prachtige haflingers voorgesteld aan de jury. Kortom een jeugdronde die op het programma moet blijven.

Lees verder

5 september

2 podiumplekken jeugdronde van Veendam

2 podiumplekken jeugdronde van Veendam

Op zondag 4 september werd voor de laatste keer aan de Zuidwending de Jeugdronde van Veendam georganiseerd. Menig renner zal zijn of haar rondjes gereden hebben, maar na dit jaar gaan de Stormvogels verhuizen naar een nieuwe lokatie. RTV Noord was aanwezig om hier opnames van te maken met het programma Expeditie Grunnen. http://www.rtvnoord.nl/tv/programma/10250/Expeditie-Grunnen/aflevering/5400

Lees verder

4 september

2 podiumplekken bij Jeugdronde van Almelo

2 podiumplekken bij Jeugdronde van Almelo

Op zaterdag 3 september werd onder ideale omstandigheden in Almelo de jeugdronde van Almelo verreden. Vanuit de WSV Emmen, wisten 5 renners de weg naar Almelo te vinden. Alle renners lieten het beste van zichzelf zien. Esmée Ellermann (derde) en Bjarne Hemme (eerste) stonden na afloop op het erepodium.

Lees verder

3 september

WSV Emmen org.afdeling ondersteunt in Exloo.

WSV Emmen org.afdeling ondersteunt in Exloo.

Op zondag 25 september wordt in Exloo het "Open Drents Kampioenschap ATB" georganiseerd. De start is om 14.00 uur. De  mannen van WSV Emmen organisatie-afdeling zullen daarbij hun medewerking verlenen, onder meer door het verzorgen van het geluid. Meer info vindt u op de website van de organiserende toerclub: Biking Neighbours.

Natuurlijk is de organisatie-afdeling ook op zondag 18 september van de partij op thuishonk de Meerdijk waar dan de jaarlijkse WSV Emmen clubdag met de traditionele WSV Emmen clubkampioenschappen gehouden gaat worden.

Lees verder

11 augustus

Gouden Pijl nog steeds in trek

Gouden Pijl nog steeds in trek

De Gouden Pijl bracht als vanouds weer veel publiek op de been, al bestaat de indruk, dat de belangstelling iets minder groot was dan in de afgelopen jaren. De minder gunstige weersvooruitzichten zullen hierbij ongetwijfeld een grote rol hebben gespeeld. En inderdaad, er vielen wel wat buien, maar gelukkig op momenten dat er niet werd gekoerst.
 

Lees verder

7 augustus

5de en 6de dag Asser Jeugdtoer cat 1 t/m 7

5de en 6de dag Asser Jeugdtoer cat 1 t/m 7

De laatste dag zit erop. Voor de renners een ervaring rijker. Ook hebben een aantal renners geleerd hoe het is om in een grote groep te rijden met toppers uit binnen- en buitenland. Er waren weinig podiumplekken te vieren. Esmée Ellermann wist als enige jeugdrenner op het podium te klimmen als 3de bij de Roze Trui. Van vrijdag een verslag van Niels Nooijen en van zaterdag een verslag van Mart Vos, Bjarne Hemme en Leon Ellermann.

Lees verder

7 augustus

Asser Jeugdtour volbracht !!

Asser Jeugdtour volbracht !!

Na 6 dagen wedstrijden rijden, soms onder barre weersomstandigheden, zit de Asser Jeugdtour er op ! Complimenten aan de plm. 30 Wsv Emmen renners en rensters die deze week volbracht hebben. Daarbij waren er diverse podiumplaatsen voor onze deelnemers.

Lees hieronder nog wat reacties van onze deelnemende renners en rensters. Ook zijn er nog foto's van de wedstrijd in Kostvlies. 

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso