Technische gids Kleine Hein 2018.

Nog 5 weken en dan vindt de omloop door het land van Kleine Hein al weer plaats. De technische gids voor Kleine Hein is beschikbaar via deze link.

De amateurs categorie zit al vol. Heb je je aangemeld maar doe je toch niet mee geef dit zo spoedig mogelijk door. Dan kunnen we iemand op de reservelijst blij maken. Lees het reglement goed door. Er zijn aanpassingen tav het wiel inleveren. Vorig jaar konden renners de wedstrijd niet vervolgen omdat er niet voldoende wielen waren ingeleverd. Dat willen we dit jaar voorkomen. Uitrijden is een mooi doel voor iedereen en daarin kunnen we elkaar ondersteunen.

Iedereen succes met het voorbereiden en we zien jullie graag op 14 april voor een mooie sportieve koers.