Nieuwe sponsor voor de Populaires 2019 !

Het bestuur van Wsv Emmen is erg blij mee te kunnen delen dat er een nieuwe sponsor is voor de Populaires die op DINSDAG 2 APRIL A.S. weer gaan beginnen.

Marco Tuinenburg van Rijschool MARCO en tevens lid van Wsv Emmen, heeft zich bereid verklaard zijn naam te verbinden aan de Populaires in 2019! Heel erg bedankt voor deze ondersteuning Marco.

Onze nieuwe sponsor Marco Tuinenburg stelt zich even voor:

Ik ben 43 jaar en fiets al sinds mijn 17e.
Ben begonnen als mountainbiker en tot mijn 25e ook veel nationale wedstrijden gefietst.
Mijn vader zat in die tijd bij de mountainbike commissie van de KNWU en samen reden we alle nationale mtb wedstrijden af.
Op mijn 20e ook met wegwielrennen begonnen, eerst als training maar ik ging er steeds meer van houden. Nu volg ik met veel plezier de meeste wegwedstrijden op tv of internet en fiets ik regelmatig op de mtb. Ik fiets net zo graag op de mtb als de racefiets.
Het leukste aan wielrennen vind ik het spelletje tijdens de wedstrijden; ontstaat er een kopgroep, is er iemand die het gat probeert dicht te rijden. Ook altijd erg leuk is het rijden in waaiers tijdens toertochten op zondag.

Ik ben inmiddels ook al ruim 14 jaar rij-instructeur. In Juni heb ik de autorijschool alweer 13,5 jaar. Sinds vorig jaar heb ik ook 2 collega's voor mij werken. We zijn dus eigenlijk met 3 instructeurs. Als leerlingen bellen krijgen ze mij altijd eerst aan de telefoon en overleg ik wie de vaste instructeur of instructice gaat worden. Dus mocht je aan rijlessen toe zijn, bel gerust: 06-19162700

Waarom vind je het leuk om  dit jaar de populaires sponsoren ?

Ik vind de sfeer tijdens de populaires altijd erg ontspannen en het is fijn als je als bedrijf op deze manier een steentje kunt bijdragen. Naamsbekendheid is leuk maar niet echt belangrijk voor mij, ik sponsor omdat ik het leuk vind.