Laatste Nieuws

16 maart

Afscheid Bert Dubbelboer tijdens ALV.

Afscheid Bert Dubbelboer tijdens ALV.

Tijdens de goed bezochte Algemene Leden Vergadering hebben het bestuur en de leden van Wsv Emmen afscheid genomen van penningmeester Bert Dubbelboer. Na zich 12 jaar lang super ingezet te hebben stopt hij er nu mee en hij werd door Jan Kalter in de bloemetjes gezet !!! Nogmaals Bert dank je wel voor jouw jarenlange inzet voor WSV Emmen.

Er werd niet alleen afscheid genomen er werden echter ook 3 nieuwe bestuursleden welkom geheten !! We zijn erg blij met de versterking van : Arjan Freriks als penningmeester, Luuc Zwiers als secretaris en Geert Vos als algemeen bestuurslid ! We wensen hen veel plezier èn succes.

    

Lees verder

14 maart

Verslag, foto's en uitslagen Trainingsrit 10 maart jl.

Verslag, foto's en uitslagen Trainingsrit 10 maart jl.

Met dank aan Fred kunt u hieronder weer een mooi wedstrijdverslag en dito foto's bekijken van de allerlaatste zaterdagmorgen trainingsrit op de Meerdijk van 10 maart jl.. We mochten dit jaar weer veel deelnemers ontvangen en willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie deelname !!

Graag zien we jullie allemaal weer op dinsdagavond 10 april voor de eerste Hommes-Kunststof-Kozijnen-Populaire van het seizoen.

Lees verder

12 maart

Junioren-dames top in de Omloop van Strijen

Junioren-dames top in de Omloop van Strijen

Traditiegetrouw openen de junioren-dames hun wegseizoen met de Omloop van Strijen. Afgelopen zaterdag stonden er namens Wsv Emmen 5 junioren-dames aan de start. Van de 5 waren er 4 eerstejaars junioren bij. Het werd een prima begin met een 4e plaats voor Lieke, 12e voor Yvet, 23e voor Sanne, 25e voor Rose en 42e voor Marlies. Prima resultaten want van de 83 gestartte rensters kwamen er 44 over de streep.  

Van de wedstrijd ontvingen wij weer een mooie fotoreportage van Inge die u hier kunt bekijken. Bedankt Inge !!

Lees verder

11 maart

Technische gids Kleine Hein 2018.

Technische gids Kleine Hein 2018.

Nog 5 weken en dan vindt de omloop door het land van Kleine Hein al weer plaats. De technische gids voor Kleine Hein is beschikbaar via deze link.

De amateurs categorie zit al vol. Heb je je aangemeld maar doe je toch niet mee geef dit zo spoedig mogelijk door. Dan kunnen we iemand op de reservelijst blij maken. Lees het reglement goed door. Er zijn aanpassingen tav het wiel inleveren. Vorig jaar konden renners de wedstrijd niet vervolgen omdat er niet voldoende wielen waren ingeleverd. Dat willen we dit jaar voorkomen. Uitrijden is een mooi doel voor iedereen en daarin kunnen we elkaar ondersteunen.

Iedereen succes met het voorbereiden en we zien jullie graag op 14 april voor een mooie sportieve koers.

Lees verder

9 maart

Start trainingritten 13.00 uur !!!

Start trainingritten 13.00 uur !!!

Morgen beloofd het mooi weer te worden en voor diegene die dan nog een trainingsrit willen rijden, dat kan!! We starten op de Meerdijk om 13.00 uur met ALLE CATEGORIEËN tegelijk.

Dus tot morgen om 13.00 uur op de Meerdijk.

 

Lees verder

1 maart

Trainingsrit Meerdijk 3 maart afgelast !!

In verband met de slechte weersverwachtingen wordt de trainingsrit op de Meerdijk van zaterdag 3 maart a.s. AFGELAST.

We zien jullie graag terug voor de laatste zaterdagmorgen trainingsrit op 10 maart a.s.  Goed om te weten: ALLE categorieën  starten die dag dan tegelijk om 13.00 uur !!!

Lees verder

26 februari

Foto's Scholten-Cycling trainingsomloop Sleen.

Foto's Scholten-Cycling trainingsomloop Sleen.

Onder zeer koude weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag de trainingsomloop in Sleen verreden. Respect voor alle renners en zeker respect voor alle vrijwilligers, zoals de verkeersregelaars, die de hele dag de kou trotseerden om hun steentje bij te dragen om alles in goede banen te leiden. DANK-JULLIE-WEL !!!

Onze clubfotograaf Fred is geveld door de griep en was er dus afgelopen zaterdag niet bij, maar gelukkig hadden we in Astrid een ervaren vervanger. Astrid bedankt voor de mooie fotobijdrage en Fred van harte beterschap gewenst !!

Voor nog meer foto's van afgelopen zaterdag: http://www.ottie.nl/

Lees verder

20 februari

Mooie trainingswedstrijd op de Meerdijk; foto's + verslag

Mooie trainingswedstrijd op de Meerdijk; foto's + verslag

Zaterdag 17 februari hadden we heerlijk weer om te trainen en werd er een mooie wedstrijd verreden op de Meerdijk! Lees hieronder het verslag van clubfotograaf Fred en bekijk zijn foto's van de wedstrijd.  

Lees verder

12 februari

Trainingsrit Meerdijk, foto's en verslag !

Trainingsrit Meerdijk, foto's en verslag !

De weergoden waren ons goed gezind afgelopen zaterdag tijdens de 1e trainingsrit op de Meerdijk. Clubfotograaf Fred was er ook en maakte een verslag en mooie foto's !! 

Lees verder

8 februari

10 februari: start trainingsritten op de Meerdijk.

10 februari: start trainingsritten op de Meerdijk.

Wij zijn er klaar voor: zaterdag 10 februari a.s. wordt weer de 1e trainingsrit van het seizoen verreden op de Meerdijk.  Voor alle details zie onder kopje "Wedstrijden".

Extra service dit jaar: er zijn huur-transponders aanwezig voor renners/rensters die eventueel nog geen eigen transponder hebben of een defect exemplaar hebben. De huur van een transponder bedraagt € 5,00 per wedstrijd en de transponders zijn bij de inschrijving te verkrijgen.

Op de data 17 februari, 3 maart en 10 maart zijn er ook trainingsritten op de Meerdijk. Echter op 24 februari onderbreken wij de reeks voor de traditionele Scholten Cycling trainingsomloop in Sleen.

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso