Laatste Nieuws

23 oktober

BIKES4YOU VELDRIT; verslag en foto's !

BIKES4YOU VELDRIT; verslag en foto's !

Met vereende krachten werd afgelopen zaterdag weer de BIKES4YOU Veldrit voor de jeugd en de nieuwelingen-meisjes georganiseerd.  Er was een mooi parcours uitgezet en we mochten ons verheugen in een groot aantal deelnemers uit heel Nederland.

Lees hieronder het verslag van Fred en bekijk zijn fotoreportages. Tevens hebben we een mooie fotoreportage gemaakt door Annieke en Isolde.  Dank voor jullie bijdragen.

Ook een woord van dank aan alle helpende handen op de baan en in de kantine !!   

Lees verder

16 oktober

Top veldrij-trainingskamp Jeugd !!

Top veldrij-trainingskamp Jeugd !!

De jeugdrenners- en rensters en hun trainers/begeleiders hebben er zeer geslaagd trainingkamp opzitten !! Afgelopen weekend was de hele groep namelijk in Nutter om te trainen voor het veldrijden. Het heerlijke weer droeg zeker bij aan het mooie weekend ! 

Klik op "lees verder" om er meer over te lezen en voor de link naar de foto's ! Met dank aan Alies. 

Lees verder

12 oktober

BIKES4YOU Veldrit op 21 oktober.

BIKES4YOU Veldrit op 21 oktober.

Net een geslaagde WSV Emmen Clubdag gehad en de voorbereidingen voor het volgende evenement zijn alweer in volle gang !!

Op zaterdag 21 oktober a.s. wordt de BIKES4YOU Veldrit georganiseerd; een cross voor alle Jeugd-categorieën en voor de Nieuwelingen-meisjes. En dat op ons mooie en uitdagende veldrij- parcours ! Natuurlijk is de kantine open voor een hapje en een drankje.

Voor meer info:   https://www.knwu.nl/veldrijden/evenement/112046

We hopen op jullie aller komst !!

Lees verder

9 oktober

Geslaagde Clubdag 2017 !

Geslaagde Clubdag 2017 !

Traditioneel wordt er, aan het eind van het wegseizoen, voor de leden van Wsv Emmen een clubdag georganiseerd.  Gisteren was het weer zover en wat een super dag was het. U leest het in onderstaand verslag en ziet het aan de prachtige fotoreportage. Dit alles met dank aan Fred Haikens !!

Lees verder

5 oktober

Overzicht wegseizoen 2017.

Overzicht wegseizoen 2017.

Onderstaan vindt u een jaaroverzicht van het wegseizoen 2017 met betrekking tot de Wsv Emmen renners-en rensters. Alle podiumplaatsen zijn daarin verwerkt. Zo ook die van Jan Vos die 3e werd op het Nederlands Kampioenschap voor leraren dit jaar.

We danken Fred Haikens voor uitgebreide bijdrage !! 

Lees verder

4 oktober

Foto's + uitslagen NCK 2017

Foto's + uitslagen NCK 2017

Traditioneel wordt het weg seizoen afgesloten met het Nederlands Club Kampioenschap in Dronten. Dit jaar werd Wsv Emmen vertegenwoordigd door 2 teams: een Jeugdteam met  Thessa, Mart, Thijmen en Bjarne. En door een combiteam Nieuwelingen/Junioren met Thom, Joeri, Mats en Jesse.

Lees verder

27 september

Finale Koga ICW en de 1e cross van het seizoen.

Finale Koga ICW  en de 1e cross van het seizoen.

Afgelopen weekend werd de laatste ICW gereden in het kader van de Koga Noordelijke Wielercompetitie. Junior Hein behaalde in het algemeen eindklassement de 3e plaats. Gefeliciteerd !!

Ook werd alweer de 1e cross van het seizoen gereden en wel in Dordrecht. Daar kwamen 4 Emmenaren aan de start. Mooie uitslagen: Marlies 4e en Yvet 11e bij de dames-junioren en Joost 18e en Gerben 30e bij de heren-junioren.

Klik op "lees verder" voor de foto's van de cross. Inge bedankt hiervoor.

Lees verder

16 september

Mooie podiumplaatsen Stan en Wilfred.

Mooie podiumplaatsen Stan en Wilfred.

We kregen afgelopen week nog 2 mooie berichten en uitslagen binnen van Fred. Het betreft  het NK voor Militairen waar Stan Gosink, oud-Wsv'er, aan meedeed en de Ronde van Ijlst waar Wilfred een mooie podiumplaats behaalde.

Lees verder

13 september

Bennie Gosink eindwinaar populaires 2017 !

Bennie Gosink eindwinaar populaires 2017 !

Gisteravond werd de laatste Egbert Egberts Populaire van het seizoen gereden. Na afloop werden de prijzen: de Leiderstrui en de Fred Haikens bokaal uitgereikt.  U leest het in onderstaand verslag van Fred Haikens.

Een woord van dank aan de sponsoren van desbetreffende populaires voor hun ondersteuning: Egbert Egberts, LBS/Emmen en Slagerij Smit/Stadskanaal. De sponsoren werden na afloop van de wedstrijd ook in de bloemetjes gezet.

Ook een dankwoord aan de organisatie, de vrijwilligers van de tijdwaarneming en clubfotograaf Fred die elke dinsdag weer paraat stonden !!  

Lees verder

6 september

Verslag, uitslagen en foto's Populaire 5-9-2017

Verslag, uitslagen en foto's Populaire 5-9-2017

Lees hieronder het verslag van de gisteren, onder regenachtige omstandigheden, verreden Populaire op de Meerdijk. Én bekijk ook de foto's en de uitslagen van deze één na laatste trainingswedstrijd van het seizoen.

De volgende dinsdag (12 september) vindt de laatste en beslissende wedstrijd plaats. De aanvang is vervroegd naar half 7.
Hopelijk kunnen we dan ook wat betere foto’s laten zien, want deze keer was het niet alleen voor de renners afzien, maar ook voor onze fotograaf. . .
 

Fred, bedankt voor jouw bijdrage !!

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso