Laatste Nieuws

5 december

Verslag en foto's Cross Sportlandgoed Zwartemeer, dag 2

Verslag en foto's Cross Sportlandgoed Zwartemeer, dag 2

Ook op zondag 3 december, dag 2 van de cross op Sportlandgoed Zwartemeer, was clubfotograaf Fred aanwezig en maakte voor u een wedstrijdverslag met mooie foto's.  

Lees verder

4 december

Foto's Cross Jeugd Sportlandgoed Zwartemeer.

Foto's Cross Jeugd Sportlandgoed Zwartemeer.

Op zaterdag 2 december werd voor de Jeugd een cross georganiseerd op het Sportlandgoed Zwartemeer. Clubfotograaf Fred was er ook en legde weer het één en ander vast ! Klik op "lees verder" voor de foto's en de uitslagen.   

Lees verder

29 november

ICW AVOND-CROSS op 16 december a.s.

ICW AVOND-CROSS op 16 december a.s.

In het kader van de Winter ICW's organiseert WSV Emmen op zaterdag 16 december een AVOND-Cross. Op ons veldrijparcours op de Meerdijk zullen vanaf  17.15 alle categorieën hun wedstrijd rijden met kunstlicht. Ook voor de toeschouwers is er genoeg gezelligheid met o.a. muziek, vuurkorven en kraampjes met warme hapjes en drankjes. Graag tot dan !! 

Hieronder vindt u een overzicht van de starttijden van de AVOND-CROSS.

Lees verder

28 november

Verslag en foto's ICW Coevorden !!

Verslag en foto's ICW Coevorden !!

Afgelopen weekend deden veel van onze leden mee aan de ICW veldrit in Coevorden. Er werd gestreden op een (door het regenachtige weer) zwaar parcours. Ondanks dat toch vele ere-plaatsen voor de renners-en rensters van WSV Emmen. Met o.a. een mooie 1e plaats voor Rose bij de junioren-dames en een 1e plaats Joost bij de junioren-heren. U leest het hieronder in een mooi verslag van Fred die tevens weer een mooi foto-verslag maakte. Bedankt Fred !!!  

Lees verder

20 november

Cyclocross op Sportlandgoed Zwartemeer, 2 en 3 december.

Cyclocross op Sportlandgoed Zwartemeer, 2 en 3 december.

Voor de 3e keer wordt er op Sportlandgoed Zwartemeer een cyclocross georganiseerd. Op zaterdag 2 december kunnen alle jeugdcategorieen aan de bak en op zondag 3 december rijden alle overige categorieen hun wedstrijden.

Er wacht de renners-en rensters een mooi en uitdagend parcours en ook nog eens mooi in de buurt !

Voor meer info : http://www.sportlandgoedcyclocross.nl/  en https://www.knwu.nl/veldrijden/evenement/112273

Lees verder

6 november

Regiokampioenschappen Veldrijden en ICW Jeugd !

Regiokampioenschappen Veldrijden en ICW Jeugd !

Wat een super geslaagde wedstrijddag mochten we afgelopen zaterdag beleven in Dalen. Met de ondersteuning van Wsv Emmen werd daar het Regiokampioenschap Veldrijden en een ICW voor de Jeugd georganiseerd.

Een woord van respect en dank voor alle vrijwilligers die deze dag tot zo'n succes hebben gemaakt.

Ook een dank-je-wel voor clubfotograaf Fred die weer prachtige reportages en een verslag voor ons heeft gemaakt. Klik hiervoor op "lees verder". 

Lees verder

23 oktober

BIKES4YOU VELDRIT; verslag en foto's !

BIKES4YOU VELDRIT; verslag en foto's !

Met vereende krachten werd afgelopen zaterdag weer de BIKES4YOU Veldrit voor de jeugd en de nieuwelingen-meisjes georganiseerd.  Er was een mooi parcours uitgezet en we mochten ons verheugen in een groot aantal deelnemers uit heel Nederland.

Lees hieronder het verslag van Fred en bekijk zijn fotoreportages. Tevens hebben we een mooie fotoreportage gemaakt door Annieke en Isolde.  Dank voor jullie bijdragen.

Ook een woord van dank aan alle helpende handen op de baan en in de kantine !!   

Lees verder

16 oktober

Top veldrij-trainingskamp Jeugd !!

Top veldrij-trainingskamp Jeugd !!

De jeugdrenners- en rensters en hun trainers/begeleiders hebben er zeer geslaagd trainingkamp opzitten !! Afgelopen weekend was de hele groep namelijk in Nutter om te trainen voor het veldrijden. Het heerlijke weer droeg zeker bij aan het mooie weekend ! 

Klik op "lees verder" om er meer over te lezen en voor de link naar de foto's ! Met dank aan Alies. 

Lees verder

12 oktober

BIKES4YOU Veldrit op 21 oktober.

BIKES4YOU Veldrit op 21 oktober.

Net een geslaagde WSV Emmen Clubdag gehad en de voorbereidingen voor het volgende evenement zijn alweer in volle gang !!

Op zaterdag 21 oktober a.s. wordt de BIKES4YOU Veldrit georganiseerd; een cross voor alle Jeugd-categorieën en voor de Nieuwelingen-meisjes. En dat op ons mooie en uitdagende veldrij- parcours ! Natuurlijk is de kantine open voor een hapje en een drankje.

Voor meer info:   https://www.knwu.nl/veldrijden/evenement/112046

We hopen op jullie aller komst !!

Lees verder

9 oktober

Geslaagde Clubdag 2017 !

Geslaagde Clubdag 2017 !

Traditioneel wordt er, aan het eind van het wegseizoen, voor de leden van Wsv Emmen een clubdag georganiseerd.  Gisteren was het weer zover en wat een super dag was het. U leest het in onderstaand verslag en ziet het aan de prachtige fotoreportage. Dit alles met dank aan Fred Haikens !!

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso