Laatste Nieuws

27 juli

Puffen, blazen en zweten op de Meerdijk !!

Puffen, blazen en zweten op de Meerdijk !!

Een warme avond was het zeker op dinsdag 24 juli jl. toen alweer voor de 15e keer de Hommes-Kunststof-Kozijnen-Populaire werd verreden.

Fred maakte een verslag en ook de foto's !! Bedankt Fred voor jouw bijdrage.

Lees verder

18 juli

Stan Wijkel wint Populaire 17 juli jl.

Stan Wijkel wint Populaire 17 juli jl.

En wéér onder mooie weersomstandigheden en weer met een mooie groep aan de start werd de 14 Hommes-Kunststof-Kozijnen-Populaire afgelopen dinsdag verreden. Winnaar werd Stan Wijkel die met de Drentse dreuge worst van Slagerij Smit/Stadskanaal naar huis ging, evenals Paul de Haan die de tussensprint won.

Fred was helaas verhinderd maar gelukkig hebben wij in Astrid een super vervanger voor de foto's en verslag !! Bedankt Astrid. 

Lees verder

17 juli

Start Jeugd MTB bij Wsv Emmen !!

Start Jeugd MTB bij Wsv Emmen !!

Na de zomer gaan we echt beginnen !!! We gaan mountainbike training geven voor de jeugd ( 7 t/m/ 14 jaar) van Emmen en omstreken.  Een super initiatief van enthousiaste trainers en begeleiders van  Wsv Emmen.

Kijk voor meer info onder het kopje "Mountainbiken" op deze website.

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar : jeugdsecretariaat@wsvemmen.nl .  Vanaf 2019 is het de bedoeling ook training te gaan geven aan jeugd van 5 en 6 jaar en 15 t/m 18 jaar.  

Lees verder

13 juli

Iwan Schut wint Populaire 10 juli jl.

Iwan Schut wint Populaire 10 juli jl.

Na een heel druk weekend waarin onze organisatie afdeling ook ondersteuning bood bij de UCI Worldcup ParaCycling Road Emmen, stond dinsdagavond alweer een Hommes-Kunststof-Kozijnen-Populaire op het programma !!!

Lees het verslag en bekijk de foto's van deze wedstrijd. Fred, bedankt weer voor jouw bijdrage.

Lees verder

10 juli

Worldcup ParaCycling 2018: DANKWOORD

Worldcup ParaCycling 2018: DANKWOORD

De Worldcup Paracycling Emmen 2018 zit er alweer op !! Daarom bij deze een dankwoord van onze voorzitter Jan Kalter:

Alle vrijwilligers ontzettend bedankt voor jullie inzet tijdens de Worldcup ParaCycling Road 2018 in Emmen. Dankzij jullie was het een perfect georganiseerd evenement!!! Heel veel complimenten heb ik al mogen ontvangen, waarbij ik de woorden gezelligheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid veel heb gehoord.

Volgend jaar de Wereldkampioenschappen van 12 t/m 15 september in Emmen en ik hoop dat jullie er dan ook weer bij willen zijn.

Nogmaals, namens het bestuur van Wsv Emmen, heel erg bedankt !

Jan Kalter, voorzitter.

Hieronder leest u het verslag van Fred over de tandem-tijdrit en we hebben diverse mooie fotoreportages voor u. Veel kijk- en leesplezier !!

Lees verder

4 juli

Thom Langen wint Populaire van 3 juli.

Thom Langen wint Populaire van 3 juli.

De  junioren kleurden de Populaire van 3 juli waarin Thom Langen de winnaar werd. Hoe de wedstrdijd verliep kunt u weer lezen in het mooie verslag van Fred met natuurlijk de foto's.

Lees verder

28 juni

Weer grote opkomst Populaire 26 juni jl.

Weer grote opkomst Populaire 26 juni jl.

Afgelopen dinsdag stond er weer een grote groep aan de start van de 11e Hommes-Kunststof-Kozijnen Populaire  van dit seizoen.  Het werd een mooie levendige koers waarin van alles gebeurde !! Uiteindelijk kwam Jens Dekker als eerste over de streep: gefeliciteerd Jens !

U leest het hieronder in het wedstrijdverslag van Fred en hij maakte natuurlijk ook de bijbehorende foto's !! Dank-je-wel Fred. 

Lees verder

25 juni

Junioren-dames op het NK weg 2018

Junioren-dames op het NK weg 2018

Deelnemen aan een NK is altijd bijzonder. Afgelopen weekend reden de Junioren-dames: Rose, Lieke, Marlies, Sanne en Yvet hun NK in Philippine, Zeeland. Yvet, Marlies en Sanne schreven voor ons een verslag over hun deelname aan het NK.

Tevens hebben we nog een fotoreportage van Inge van het NK. Inge bedankt !!  

Lees verder

21 juni

Jesse Dijkstra wint 10e Populaire 2018.

Jesse Dijkstra wint 10e Populaire 2018.

De 10e Hommes-Kunststof-Kozijnen-Populaire werd afgelopen dinsdag weer een spannende strijd om de leiderstrui. Jesse Dijkstra veroverde de trui door te winnen en zo 15 punten in de wacht te slepen !!

Lees hieronder het wedstrijdverslag van Fred en bekijk zijn foto's ! Bedankt Fred voor jouw bijdrage.

Lees verder

18 juni

Foto's van wielerweekend Roden !

Foto's van wielerweekend Roden !

Het was een druk weekend voor de renners/rensters/ouders en begeleiders van de diverse Wsv Emmen categorieën. Er was het NK voor de Jeugd, de Jeugdafdeling presenteerden zich op het "Alles Kids Festival" en de junioren heren en dames reden een tijdrit, criterium en een klassieker in en om Roden.

Met dank aan Inge en Astrid hebben we 2 mooie fotoreportages van het Wielerweekend Roden gekregen !! Veel kijkplezier .

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso