Laatste Nieuws

18 juni

Foto's van wielerweekend Roden !

Foto's van wielerweekend Roden !

Het was een druk weekend voor de renners/rensters/ouders en begeleiders van de diverse Wsv Emmen categorieën. Er was het NK voor de Jeugd, de Jeugdafdeling presenteerden zich op het "Alles Kids Festival" en de junioren heren en dames reden een tijdrit, criterium en een klassieker in en om Roden.

Met dank aan Inge en Astrid hebben we 2 mooie fotoreportages van het Wielerweekend Roden gekregen !! Veel kijkplezier .

Lees verder

16 juni

Jeugd op "Alles-Kids'-Festival" in Emmen.

Jeugd op "Alles-Kids'-Festival" in Emmen.

Dit weekend doet onze Jeugdafdeling mee aan het "Alles Kids Festival" in het centrum van Emmen. Op deze manier kunnen we kinderen laten kennismaken met de wielersport: er zijn verschillende leuke challenges bedacht voor op de racefiets èn voor op de mountainbike. Wij wensen de Jeugdafdeling veel plezier en succes vandaag!!!

Meer weten over het Festival? Kijk op http://www.alleskidsindrenthe.nl/ 
 

Lees verder

14 juni

Mats Bours wint Populaire 12 juni.

Mats Bours wint Populaire 12 juni.

Dinsdag 12 juni jl. werd de 9e Hommes-Kunststof-Kozijnen Populaire van dit jaar verreden. Junior Mats Bours werd de winnaar van deze editie. Gefeliciteerd Mats.

Het blijft ondertussen heel spannend in de stand om de leiderstrui, er zit maar 1 puntje verschil tussen de nummer 1 Martijn van Deest en nummer 2 Jesse Dijkstra !!

Voor ons was Fred erbij om het verloop van de wedstrijd vast te leggen en foto's te maken !! Bedankt Fred.

Lees verder

9 juni

Rose wint zilver bij DK Tijdrijden!

Rose wint zilver bij DK Tijdrijden!

Donderdagavond 7 juni werd in Zeijen het Districtskampioenschap Tijdrijden gehouden. Daarbij reed Rose, bij de junioren dames, naar een mooie 2e plek!! Gefeliciteerd met het zilver Rose. Met hele kleine achterstand op brons werd Yvet 4e en Sanne eindigde op de 6e plaats. 

Lees verder

8 juni

Verslag en foto's Populaire 5 juni jl.

Verslag en foto's Populaire 5 juni jl.

Weer een mooie grote groep renners aan de start van de alweer 8e Hommes-Kunststof-Kozijnen Populaire van dit seizoen. Het blijft een spannende strijd om de leiderstrui in het algemeen klassement. U leest het in het verslag van Fred en de foto's. Bedankt Fred voor jouw bijdrage!! 

Lees verder

1 juni

STEMMEN: Rabobank Clubkas Campagne !

STEMMEN: Rabobank Clubkas Campagne !

WIJ DOEN MEE !!!

De Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Emmen-Coevorden is weer gestart. Alle leden van deze bank mogen stemmen op een club/vereniging die zij een warm hart toedragen. Ook Wsv Emmen is één van de clubs die meedoet en daardoor mee gaat dingen naar een financiële ondersteuning van de Rabobank. Daar zijn we uw hulp bij nodig !!! Dus stem op Wsv Emmen en help ons om de jeugd in Emmen en omstreken kennis te laten maken met o.a. de MTB-sport.  

Lees verder

31 mei

Verslag en foto's Populaire 28 mei.

Verslag en foto's Populaire 28 mei.

Het weer leek ons parten te gaan spelen dinsdag jl. maar toch kon de 7e Hommes Kunststof Kozijnen Populaire doorgaan. Hoe de trainingsrit verliep leest u in het verslag van Fred en ziet u in zijn fotoreportage . Bedankt Fred voor jouw bijdrage !!

Lees verder

27 mei

Lieke wint tijdrit in Odoornerveen!

Lieke wint tijdrit in Odoornerveen!

Donderdagavond jl. werd, in het kader van de KNWU Tijdritcompetitie, een tijdrit georganiseerd in Odoornerveen!  Lieke won bij de junioren-dames. Bij de cat. Div.Licenties won Marthijs Wegdam. Beide van harte gefeliciteerd !

Fred was er voor ons bij en maakte verslag en samen met Anniek de foto's. Bedankt Fred en Anniek. 

Lees verder

22 mei

Yvet wint zilver op DK-weg.

Yvet wint zilver op DK-weg.

Traditiegetrouw wordt elk jaar op 2e Pinksterdag voor de 3 Noordelijke provincies het Districts Kampioenschap op de weg georganiseerd. Dit jaar werd er om de titels gestreden in Gieten. Mooie podiumplek voor Yvet die, bij de junioren-dames, de zilveren medaille wist te veroveren met een mooie sprint !

Daar clubfotograag Fred verhinderd was, werden de foto's dit keer gemaakt en aangeleverd door 3 dames; BEDANKT Anniek, Inge en Astrid !!!  

Lees verder

17 mei

Herm Eising wint 6e Populaire 2018.

Herm Eising wint 6e Populaire 2018.

Afgelopen dinsdag werd alweer de 6e Hommes Kunststof Kozijnen Populaire van het seizoen verreden. Hieronder, met dank aan Fred, vindt u een mooie wedstrijd verslag en dito foto's !!

LET OP: Dinsdag 22 MEI is er GEEN Populaire i.v.m. het DK Noord op 2e Pinksterdag op 21 mei.

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso